Fungicid Antracol 70 WP, 500 grame

5.00 out of 5

Fungicid Antracol 70 WP, 500 grame

(O recenzie client)

28,90 lei

Stoc epuizat

Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Informatii despre fungicid Antracol 70 WP:
Mod de prezentare 500 grame
Compozitie/Substanta activa Propineb
Concentratie substanta activa 700 g/kg
Producator Bayer
Combate activitatea Rapanul (Venturia spp.), antracnoza (Cocomyces hiemalis), mana (Plasmopara, Pseudoperonospora, Peronospora si Phytophthora ), patarea alba (Septoria lycopersici), patarea bruna (Fulvia fulvum), alternarioza (Alternaria solani)
Plante tratate Cartof, castraveti, ceapa, cires, mar, par, tomate, vita de vie
Formulare WP – pulbere umectabila
Tipuri Aplicare Pulverizare

Antracol este un fungicid recomandat in combaterea bolilor la cartof, tomate, castraveti, ceapa, vita de vie, mar, par, cires si hamei si are ca si substanta activa propineb 70%. Antracol 70 WP se utilizeaza pentru tratamente pe vegetatie, efectuate atat preventiv, la avertizare sau cand sunt conditii de dezvoltare a agentilor patogenilor.

Mod de actiune:

Antracol este un fungicid ce face parte din grupa ditiocarbamatilor, blocheaza germinatia sporilor si patrunderea miceliului ciupercilor patogene in plante. Fungicidul Antracol adera bine pe suprafata frunzelor si are remanenta de 7-10 zile .Este un fungicid de tip multisite ,care impiedica aparitia formenului de rezistenta la aplicarea mai multor tratamente. Fungicidul Antracol are in compozitie unele microelemente necesare cresterii si dezvoltarii plantelor.

Mod de utilizare:

La cultura de cartof sunt recomandate1-3 tratamente cu Antracol la interval de 14 zile incepand cu fenofaza inainte de inchiderea randurilor. Cantitatea de solutie recomandata de producator este de 200-400 l/ha. Timpul de pauza de la ultimul tratament si pana la recoltare este de 14 zile.
La cultura de tomate sunt recomandate 1-3 tratamente cu fungicid Antracol la interval de 7-10 zile, volumul de solutie recomandat este de 800-1000 l/ha. Timpul de pauza de la ultimul tratament si pana la recoltare este de 7 zile.
La cultura de ceapa sunt recomandate 1-2 tratamente cu fungicid la interval de 7-10 zile, cantitatea de solutie este de 600 l/ha. Timpul de pauza de la ultimul tratament pana la recoltare este de 21 zile.
La cultura de castraveti sunt recomandate 1-3 tratamente cu Antracol la interval de 7-10 zile, cantitatea de solutie 600-1000 l/ha. Timpul de pauza de la ultimul tratament si pana la recoltare este de : 3 zile.
La vita de vie sunt recomandate 1-4 tratamente cu fungicid Antracol, 2 inainte tratamente inainte de inflorit si 2 tratamente dupa inflorit, la interval de 7-14 zile (30 zile intre ultimul tratament prefloral si primul postfloral). Volumul de solutie este de 800-1000 l/ha. Timpul de pauza de la ultimul tratament si pana la recoltare este de 60 zile.
La mar, par sunt recomandate 1-3 tratamente cu fungicid Antracol , 2 inainte de inflorit si unul imediat dupa inflorit, la interval de 7-21 zile. Cantitatea de solutie este de 1000-1500 l/ha. Nu Nu necesita timp de pauza de la efectuarea ultimului tratament si pana la recoltare.
La cultura de cires sunt recomandate 1-2 tratamente cu fungicid Antracol la interval fenologic prefloral-ovar vizibil, interval minim este de 10 zile. Cantitatea de solutie recomandata este de1000 l/ha. Timpul de pauza de la efectuarea ultimului tratament si pana la recoltare este de: 28 zile.
La cultura de hamei se recomanda aplicarea a 1-3 tratamente cu fungicid la interval de 7-10 zile. Cantitatea de solutie recomandata este de 1500-2000 l/ha. Timpul de pauza de la aplicarea ultimului tratamebt si pana la recoltare este de : 60 zile.

Plante tratate: mar, par, cires, vita de vie, cartof, tomate, castraveti, ceapa, hamei.
Boli combatute: rapanul , antracnoza , mana , patarea alba , patarea bruna , alternarioza

Fisa_de_securitate_ANTRACOL_70_WP_.pdf
Certificat_de_omologare_Antracol_70_WP_2019.pdf

Cultura Agentul patogen Doza Doza per 20 g
Cartof Mana (Phytophtora infestans), Alternarioza (Alternaria solani) 1.5-2.5 kg/ha 10 l apa
Tomate Patarea alba (Septoria lycopersici), Patarea bruna (Cladosporium fulvum), Mana (Phytophtora infestans), Alternarioza (Alternaria solani) 2 kg/ha 10 l apa
Ceapa Mana (Peronospora destructor) 2-2.5 kg/ha 8-10 l apa
Castraveti Mana (Pseudoperonospora cubensis), Alternarioza (Alternaria cucumeria) 2 kg/ha 10 l apa
Vita de vie Mana (Plasmopara viticola) 2-3 kg/ha 7-10 l apa
Mar, Par Rapan (Venturia spp.) 2-3 kg/ha 7-10 l apa
Cires Antracnoza frunzelor (Coccomyces hiemalis) 2 kg/ha 10 l apa
Hamei Mana (Pseudoperonospora humuli) 2 kg/ha 7 l apa

 Bayer

1 recenzie pentru Fungicid Antracol 70 WP, 500 grame

  1. Luca Andrei

    excelent

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *