Melody Compact 49 WG, 6 Kg

0 out of 5

Melody Compact 49 WG, 6 Kg

Melody Compact 49 WG este un fungicid sistemic dar si de contact, datorita celor doua substante active ale sale care activeaza asupra ciupercilor patogene.

Substanta activa: 84 g/kg iprovalicarb 406 g/kg Cupru sub forma de oxiclorura de cupru

Formulare: WG (granule dispersabile in apa)

873,30 lei

In Stoc
Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Fungicid Melody Compact 49 WG

Fungicid Melody Compact 49 WG este un fungicid sistemic dar si de contact, ce are ca si substanta activa 84 g/kg iprovalicarb 406 g/kg Cupru sub forma de oxiclorura de cupru, ce actioneaza asupra ciupercilor patogene preventiv , curativ si antisporulant.

Datorita substantei iprovalicarb, fungicidul Melody Compact actioneaza preventiv impotriva germinarii sporilor si curativ prin stoparea in primele doua zile dupa producerea infectiei a cresterii miceliului intracelular si antisporulant . Daca infectia a avut loc deja, opreste formarea fructificatiilor si sporularea, stopand raspandirea manei. Oxiclorura de cupru este o substanta activa de contact, ce are rol preventiv impotriva germinarii sporilor si patrunderii miceliului in planta. Datorita acestor particularitati, fungicidul Melody Compact are o eficacitate ridicata inclusiv impotriva formelor rezistente la alte fungicide specifice pentru mana. Fungicidul Melody Compact aplicat ca tratament la vita de vie nu afecteaza procesele de fermentatie si vinificatie.

Utilizare:

Vita de vie – sunt recomandate 1-3 tratamente preventive in combaterea manei, cu fungicid Melody Compact 49WG ,atat inainte de inflorit cat si dupa inflorit , din fenofaza de degajare a ciorchinilor pana la fenofaza de intrare in parga . Intervalul intre tratamente este de 8-10 zile, iar timpul de pauza de la ultimul tratament si pana la recolatare este de 21 zile , atat la strugurii de masa cat si cei pentru vinificatie.

Cartof – primul tratament cu fungicid Melody compact se va face inainte de inchiderea randurilor , iar urmatorul pana dupa inflorit , intervalul intre tratamente este de 7-12 zile. Timpul de pauza dupa ultimul tratament si pana la recoltare este de 7 zile.

Tomate – producatorul recomanda 1-3 tratamente cu fungicid Melody Compact pentru combaterea manei si alternariozei aplicat , preventiv , la avertizare sau la aparitia primelor simptome . Timpul de pauza dupa ultimul tratament si pana la recoltare este de 7 zile .

Castraveti – fungicidul Melody compact este recomandat pentru combaterea manei si patarii unghiulare , se vor aplica 1-3 tratamente , preventiv , la avertizarea sau aparitia primelor simptome. Intervalul intre tratamente este de 7-12 zile. Timpul de pauza de la ultimul tratament si pana la recoltare este de 3 zile.

Ardei – fungicidul este recomandat pentru combaterea basicarii frunzelor si patarea unghiulara , se aplica 1-3 tratamente la avertizare sau aparitia primelor simptome. Intervalul intre tratamente este de 7 zile . Timpul de pauza de la ultimul tratament si pana la recoltare este de 7 zile.

Fisa_de_securitate_MELODY_COMPACT_49_WG_.pdf

Certificat_de_Omologare_MELODY_COMPACT_49_WG_.pdf

Cultura Spectru de combatere Doza
Vita de vie Mana (Plasmopara viticola) 1.5 kg/ha
Cartof Mana (Phytophtora infestans) 2 kg/ha, 300-400 l/ha
Tomate Mana (Phytophtora infestans) Alternarioza (Alternaria solani) Bacterioza (Xanthomonas vesicatoria) 2 kg/ha, 600-1000 l/ha
Castraveti Mana (Pseudoperonospora cubensis) Patarea unghiulara (Pseudomonas lachrymans) 2 kg/ha/1000 l apa
Ardei Patarea și basicarea frunzelor (Xanthomonas vesicatoria) 0,2% 2 kg/ha/1000 l apa)

Informații suplimentare

Ambalare

20 Gr, 1 Kg, 200 gr

Cultura

Ardei, Cartof, Castraveti, Tomate, Vita de vie

Formulare/Stare

Pentru combaterea

Alternariozei, Bacterioza, Basicarea frunzelor, Manei, Patarilor

Producator

Substanta Activa Fungicide

Cupru, Iprovalicarb

Mod de actiune

Contact, Sistemic

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Melody Compact 49 WG, 6 Kg”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…