Systhane Forte, 10 ml

0 out of 5

Systhane Forte, 10 ml

Cod: 59473770

Systhane Forte este un fungicid sistemic, ce are ca si substanta activa miclobutanil 240 gr/litru , este recomandat a fi aplicat preventiv, curativ si eradicativ in combaterea fainarilor, rapanului si manei.

7,52 lei

In Stoc
Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Caracteristici:

Systhane Forte este un fungicid sistemic, ce are ca si substanta activa miclobutanil 240 gr/litru , este recomandat a fi aplicat preventiv, curativ si eradicativ in combaterea fainarilor, rapanului si manei. Fungicidul Systhane Forte este omologat in peste 40 de culturi, este un fungicid selectiv pentru culturile recomandate.

Fungicidul Systhane Forte este recomandat a fi aplicat in toate stadiile de dezvoltare, se aplica prin stropiri in perioada de vegetatie . Systhane Forte se poate aplica si in timpul infloritului ,nu afecteaza germinatia polenului, nu se regaseste sub forma de reziduuri in polen.

Fungicidul Systhane Forte penetreaza rapid plantele dupa aplicare, se transloca in toate organele verzi ale plantei actionand sistemic, translocarea substantei active microbutanil facandu-se acropetal. Protectia fungicidului Systhane Forte este de 10-14 zile, in functie de presiunea infectiei, se poate aplica de la 5grC – 25grC , nu este spalat de ploaie .

Aplicarea tratamentului cu Systhane Forte in toate fazele de dezvoltare ,nu afecteaza proprietatile organoleptice ale fructelor, legumelor, strugurilor, nu influenteaza procesul de fertmentatie alcoolica,nu afecteaza entomofauna utila.

Fungicidul Systhane Forte nu este toxic pentru pasari si albine, se degradeaza rapid in sol si este recomandat in programele de combatere integrata in combaterea bolilor la plante.

Mod de actiune si utilizare:
Fungicidul Systhane Forte prezinta 3 moduri de actiune:

-Prin actiunea preventiva fungicidul Systhane Forte impiedica germinarea sporilor si, in consecinta, instalarea infectiilor in planta;

-Prin actiunea curativa (cand infectia s-a produs deja, iar fungii se afla in perioada de incubare,) fungicidul Systhane Forte impiedica dezvoltarea miceliului , in acest mod nu se mai poate instala o noua infectie.

-Prin actiunea eradicativa , atunci cand plantele deja prezinta simptome vizibile ale infectiei cu fungi, fungicidul Systhane Forte inhiba dezvoltarea hifelor miceliene.

Fungicidul Systhane Forte odata aplicat ca tratamen prezinta un efect rezidual indelungat, protejand organele nou formate intre doua tratamente.

Fungicidul Systhane Forte are un spectru foarte larg de combatere a bolilor : combate boli determinate de fungi din clasele Ascomycetes, Basidiomycetes, Deuteromycetes.

Culturi tratate: mar, vita de vie, castraveti

Boli combatute: fainarea, rapan, mana.

Producator: Dow AgroSciences

 

Cultura Agentul patogen Doza
Pomi fructiferi Rapan (Venturia spp.), Fainare (Podosphaera leuchotricha) 0.02% (0.3 l/ha)
Vita de vie Fainare (Uncinula necator) 0.1 l/ha in 1000 l apa
Legume Mana (Phytophtora spp., Peronospora spp.), Fainare (Sphaeroteca spp., Leveillula spp.) 0.12 l/ha in 800 l apa

Eticheta_Systhane_Forte.pdf

Fisa_de_Securitate_Systhane_Forte.pdf

Informații suplimentare

Formulare/Stare

Fungicid casa si gradina

, , ,

Mod de actiune

Contact, Sistemic

Producator

Pentru combaterea

Fainarii, Manei, Rapanului

Substanta Activa Fungicide

Miclobutanil

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Systhane Forte, 10 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *