Fungicid Impact 125 SC, 1 litru

Substanta activa: Flutriafol 125 g/l

IMPACT® 125 SC este un fungicid sistemic cu spectru foarte larg, ce controleaza cu succes fungi din clasa Ascomycetes, Basidiomycetes si Deuteromycetes ce afecteaza o serie de culturi importante, cum ar fi grau, floarea soarelui sau sfecla.

 

 

.

97,01 lei

Stoc epuizat

Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Impact 125 SC

Substanta activa a fungicidului este  flutriafol 125 g/l

Fungicidul IMPACT® 125 SC este un produs cu actiune sistemica ce are un spectru foarte larg, astfel controleaza cu succes fungi din clasa Ascomycetes, Basidiomycetes si Deuteromycetes si afecteaza o serie de culturi importante, cum ar fi grau, floarea soarelui sau sfecla.

Caracteristicile fungicidului:

Fungicidul este o solutie eficienta datorita actiunii sistemice si a efectului preventiv si curativ. Eficienta fungicidului este de lunga durata pana la 6 saptamani de la aplicare. Acesta garanteaza flexibilitate in aplicare si ofera un efect regulator, astfel va trasfera nutrientii catre organele de fructificare. Fungicidul va controla cu succes Fusarium la spicele e grau.

Mod de actiune a fungicidului:

Fungicidul Impact 125 SC este absorbit de catre aparatul foliar(frunze) si translocat rapid in intreaga planta, astfel va proteja noile cresteri ale acesteia. Fungicidul actioneaza prin inhibarea biosintezei ergosterolului ce este necesar formarii membranei celulare a patogenului, in acest fel este oprita cresterea hifelor.
Fungicidul Impact 125 SC este compatibil cu majoritatea produselor de uz fitosanitar de pe piata. In conditii nefavorabile este indicata aplicarea produsului combinat cu un adjuvant potrivit.

Cultura Organism tinta Doza
Grau Complex boli foliare 1 l/ha
Floarea soarelui Phomopsis helianthi (Patarea bruna si frangerea tulpinii) 1.5 l/ha
Sfecla Cercospora beticola (Cercosporioza sfeclei), Erysiphae betae (Fainarea Sfeclei) 0.5 l/ha – 2 tratamente

Timp de pauza: 30 de zile

Fisa_de_securitate_impact_125sc_sds_ro.pdf

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fungicid Impact 125 SC, 1 litru”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *