K-othrine SC 25, fiole

Nu exista in stoc
K-othrine-SC25-500x500
K-Othrine SC 25 fiola 1K-Othrine SC 25 fiola

Insecticidul K-Othrine SC 25 insecticid biodegradabil cu eficacitate deosebita impotriva intregului spectru de insecte si cu o toxicitate extrem de scazuta pentru vietuitoarele non-vizate.

Substanta activa: 250 gr./Kg Deltamethrin;

Remanenta: 4-6 saptamani la utilizare in interior;

Daunatori vizati: Capuse, Furnici, Gandacilor, Molii, Muste, Plosnite, Puricilor, Tantari, Viespi.

Pret - 26.18 lei

Stoc epuizat

Descrierea produsului

Informatii despre insecticidul K-othrine SC 25, fiole:

 

Mod de prezentare 5 fiole de 5 mL
Compozitie/Substanta activa 25g/l Deltamethrin
Producator Bayer
Combate activitatea Capuse, Furnici, Gandacilor, Molii, Muste, Plosnite, Puricilor, Tantari, Viespi
Utilizare Populatie, Profesionala
Concentratie de utilizare 1-2%
Tipuri Aplicare Pompa de spate

K-Othrine SC 25 (Deltamethrin 25% w/w) este un insecticid piretroid, avand ca substanta activa deltamethrin-ul, un izomer cu o eficacitate dovedita in distrugerea sistemului imunitar al insectelor daunatoare. Este conditionat sub forma de suspensie concentrate, conditionare ce ofera un raport optim intre eficacitatea biologica, remanenta si siguranta in aplicare, atât pentru operator, cat si pentru beneficiar.

Este biodegradabil, are o fotostabilitate mare, nu pateaza, nu lasa urme vizibile dupa aplicare si nu este inflamabil. Manifesta o eficacitate deosebita impotriva intregului spectru de insecte daunatoare: Dictyoptera – gandaci, Diptera – muste si tantari, Siphonoptera – purici, paduchi, Hemiptera – plosnite, Lepidoptera – molii, Coleoptera – carabusi; Dermapthera – urechelnite, Psocoptera – paduchi de carte, Hymenoptera – furnici.

Este clasificat in U.E. ca un insecticid cu o toxicitate extrem de scazuta pentru vietuitoarele non-vizate (in special, mamiferele), efectele sale adverse asupra acestora fiind absolute intamplatoare si neimportante ca gravitate. Este un insecticid care actioneaza prin contact si ingestie, penetrand extrem de rapid stratul de chitina al insectelor, paralizandu-le sistemul nervos si provocandu-le moartea.

Aplicarea K-Othrine SC 25 se face rezidual cu echipamente specifice activitatii de dezinsectie – pompa de presiune scazuta; formularea de suspensie concentrata favorizeaza formarea unor depozite microscopice de substanta activa dupa tratament, care nu pot fi absorbite repede de suprafata tratata, generand o remanenta crescuta.

Utilizarea insecticidului K-othrine SC25: 

Se recomanda a fi utilizat in interior, indiferent ca e vorba de incinte industriale, comerciale, spatii casnice sau spatii de maxima igiena protejata (scoli, spitale, industria alimentara, industria farmaceutica).

K-othrine SC 25 are o remanenta de 6 pana la 9 saptamani, in functie de tipul suprafetei pe care se aplica si de curatenia acesteia.

Mod de ambalare: 5 fiole de 5 ml


Aviz K-Othrine SC-25.pdf


Descriere K-Othrine SC-25.pdf


Fisa de securitate K-Othrine SC-25.pdf


Aviz Prelungire K-Othrine SC 25.pdf

 

Bayer