Ingrasamanat granulat pentru citrice Flortis, 600 gr

0 out of 5

Ingrasamanat granulat pentru citrice Flortis, 600 gr

Cod: 8009985002933

Ingrasamantul granulat pentru citrice este solubil în apă si foarte eficient. Ingrasamantul a fost studiat cu scopul de a asigura o dezvoltare corectă a citricelor și o fructificare abundentă cu pigmentare optima. conținutul ridicat de azot și potasiu, împreună cu o gamă completă de micronutrienți, reprezintă o creștere a energiei concentrate pentru portocale, lămâi, cedri și citrice, în general, cultivate în ghiveci sau în câmp deschis.

20,00 lei

Stoc epuizat

Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Caracteristici ingrasamant granulat pentru citrice:

Ingrasamant granulat pentru citrice este solubil în apă si foarte eficient. Ingrasamantul a fost studiat cu scopul de a asigura o dezvoltare corectă a citricelor și o fructificare abundentă cu pigmentare optima. conținutul ridicat de azot și potasiu, împreună cu o gamă completă de micronutrienți, reprezintă o creștere a energiei concentrate pentru portocale, lămâi, cedri și citrice, în general, cultivate în ghiveci sau în câmp deschis.

Mod de utilizare:

Pachetul contine o lingura dozatoare.
Prin irigare: Se dizolva continul unei linguri in 5 litri de apa si se uda solul abundent cu solutia preparata. In camp deschis: se dizolva 3 linguri de ingrasamant granulat  pentru citrice in 10 litri de apa si se uda suprafata solului. Se trateaza o data la 10 zile
.
Prin tratamente foliare:pentru  plantele în ghiveci se dizolvă conținutul de jumătate de lingură în 2 litri de apă și se pulverizează uniform frunzele cu aceasta soluție. Pentru plantele în câmp deschis: se dizolvă conținutul de 2 lingurițe în 10 litri de apă și se pulverizează în mod uniform suprafata foliara cu această soluție. Se trateaza la fiecare 15 zile.

Direct pe sol
: pentru plantele în ghiveci, se va împrăștia uniform pe solul umed, continutul de 1 lingură pentru vase cu diametrul de 25 cm, crescând rata care corespunde dimensiunii ghiveciului  a apei. Pentru plantele în câmp deschis,se va împrăștia uniform pe solul umed ,conținutul de 2 linguri pe metru de suprafață. Se trateaza la fiecare 10 zile.

Perioada de aplicare: Februarie-Noiembrie

Compozitie ingrasamant granulat pentru citrice:

Azot (N): 15%
Anihidra fosforica: 14%
Oxid de potasiu: 21%
Oxid de magneziu: 2%
Anihidra sulfurica: 21%
Bor (B): 0.02%
Fier (Fe): 0.14%
Magneziu(Mg): 0.1%
Zinc(Zn): 0.01%

Atentie:

A se feri de lumina si precipitatii!
A se pastra intr-o zona ascunza fata de animale si copii!
A nu se consuma!
Evitati contactul cu ochii si pielea!

Producator: Orvital Italia

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ingrasamanat granulat pentru citrice Flortis, 600 gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *