Ingrasamant gazon Flortis , 4kg

0 out of 5

Ingrasamant gazon Flortis , 4kg

Ingrasamant gazon este special conceput pentru a furniza solului hrana necesară pentru germinația optimă, înrădăcinarea și creșterea plantei în timpul regenerării sau însămânțării gazonului.

39,25 lei

In Stoc
Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Caracteristici:

Ingrasamant gazon este special conceput pentru a furniza solului hrana necesară pentru germinația optimă, înrădăcinarea și creșterea plantei în timpul regenerării sau însămânțării gazonului. Procentul mare de fosfor permite o încorporare optimă și dezvoltarea ulterioară a sistemului rădăcină. Azotul prevăzut cu eliberare prealabilă garantează o alimentare treptată a unei nutritii echilibrate timp de peste 4 luni.

 Mod de utilizare ingrasamant  gazon:

După pregătirea solului, se distribuie uniform ingrasamantul  la o adâncime de 2-3 cm pe suprafața care urmează să fie regenerată sau pe toată suprafața care urmează să fie însămânțată chiar înainte de însămânțare, în doza de 20 gr / mp ,ulterior se uda.

Precautii:

Nociv pentru fauna acvatica cu efecte de lunga durata.
Nu lăsați la îndemâna copiilor. Aruncați produsul și recipientul în conformitate cu reglementările locale. Dacă consultați un medic, păstrați containerul sau eticheta produsului disponibilă.

Perioada de fertilizare:

I F M A M I I A S O N D

Compozitie:
Azot – 16%
Fosfor – 47%
Potasiu – 12%

Informații suplimentare

Cultura

Gazon

Formulare/Stare

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ingrasamant gazon Flortis , 4kg”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…