Adjuvant Break-Thru S240, 100 ml

0 out of 5

Adjuvant Break-Thru S240, 100 ml

Adjuvant Break-Thru S240 este un produs ce se utilizeaza in amestec cu produse de uz fitosanitar in vederea cresterii gradului de umectare a suprafetei plantei si cresterea rezistentei la ploaie.

32,75 lei

In Stoc
Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Caractersitici:

Adjuvant Break-Thru S240 este un produs ce se utilizeaza in amestec cu produse de uz fitosanitar in vederea cresterii gradului de umectare a suprafetei plantei si cresterea rezistentei la ploaie.

Adjuvant Break-Thru S240 are ca scop reducerea tensiunii superficiale a solutiilor si creste gradul de dispersare a picaturilor pe suprafete.  Break-Thru S 240 creste gradul de umectare a suprafetei plantei cu agentii de protectie si imbunatateste rezistenta la ploaie a produselor sistemice.  Cu ajutorul adjuvantului se va reduce aparitia petelor de solutie.

Mod de utilizare:

Adjuvantul se adauga in compozitia solutiilor cu produse de uz fitosanitar. Doza pe hectar este de 400 ml. Se aplica astfel:
-dozele mari de adjuvant pe unitatea de suprafata in combinatie cu produse de protectie sistemice sau partial sisitemice;
-dozele mai scazute de adjuvant in combinatie cu produsele de contact;
La volume mici de solutie: 1 ml Break-Thru S 240 la 1 litru de solutie (0,1%).

Compatibilitate:

Adjuvantul Break-Thru S 240 nu se adauga cu solutii ce au in continut uree, deoarece in concentratii mari pot cauza simptome de ardere a culturilor.

Recomandari:

-in doze mici, adjuvantul este un umectant excelent.
-reducerea volumului de solutie cu pana la 25-40% este posibila prin adaugarea adjuvantului.

Folosit pentru: Culturi de camp, Pomi fructiferi, Vita de vie, Culturi horticole, Plante ornamentale
Tip: Lichid
Compozitie: Trisiloxan polieter modificat 75%
Producator: Evonik
Mod de aplicare: Pulverizare

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Adjuvant Break-Thru S240, 100 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *