Proteus OD 110, 3 L

5.00 out of 5

Proteus OD 110, 3 L

(O recenzie client)

497,04 lei

In Stoc
Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Informatii despre insecticid Proteus OD 110:
Mod de prezentare 3 litri
Compozitie/Substanta activa 100 gr/litru tiacloprid 10 gr/litru deltametrin
Producator Bayer
Combate activitatea Musculita alba de sera, Afidele, Tripsii, Cicadele
Plante tratate Grau, Mar, Rapita
Formulare OD – dispersie in ulei
Tipuri Aplicare Pulverizare

Proteus este un produs cu activitate multipla, sistemica si de contact. La circa o ora dupa tratament, tiacloprid patrunde in plante si este distribuit spre varfurile de crestere, iar deltametrinul ramane pe suprafata organelor tratate. Ambele componente actioneaza prin contact si ingestie asupra daunatorilor care inteapa sau rod partile vegetative ale plantelor. Proteus combina actiunea sistemica de lunga durata a tiaclopridului cu actiunea de soc a deltametrinului. Modul complex de actiune confera un spectru larg de activitate si permite combaterea inclusiv a formelor rezistente la insecticide din alte grupe chimice. Formularea de ultima generatie, dispersie in ulei, conduce la o aderenta si o patrundere in planta superioare celorlalte formulari.

Utilizare Proteus OD 110:

Grau: asigura combaterea eficienta a plosnitei cerealelor. Tratamentul (0,4 l/ha)  se efectueaza la avertizare, in functie de ciclul biologic al insectei. Cantitatea de solutie: 200-400 l/ha.
Cartof de samanta si consum: se efectueaza 1-2 tratamente cand larvele sunt de varsta 1-2 si daunatorul este mai sensibil la tratament. Doza: 0,4 l/ha. Cantitatea de solutie: 200-400 l/ha.
Mar: tratamentele se efectueaza la avertizare, in concentratie de 0,05% (0,75 l/ha) pentru combaterea viermelui merelor, cate un tratament pe generatie. Cantitatea de solutie este de 1000-1500 l/ha in functie de tipul plantatiei si dimensiunea pomilor. Perioada de protectie este de 14 zile. Spectrul larg de actiune elimina necesitatea adaugarii altor insecticide pentru complexare.
Sfecla de zahar: se utilizeaza pentru combaterea in vegetatie a daunatorilor (gargarita sfeclei, ratisoarea porumbului, puricele sfeclei). Tratamentul (0,4 l/ha) este complementar tratamentului semintei. Cantitatea de solutie: 200-400 l/ha.
Rapita: se efectueaza 1-2 tratamente la avertizare. Doza: 0,45 l/ha – gandacul lucios; 0,35 l/ha – viespea rapitei. Cantitatea de solutie: 200-400 l/ha.

Certificat_Omologare_PROTEUS OD 110_02-2020.pdf
Fisa_de_Siguranta_PROTEUS-OD-110.pdf

Cultura Agentul daunator Doza
Grau Plosnita graului 0.4 l/ha
Cartof Gandacul din Colorado, Afide 0.4 l/ha
Mar Viermele merelor 0.75 l/ha
Sfecla de zahar Gargarita sfeclei, Ratisoara, Puricele sfeclei 0.4 l/ha
Rapita Gandacul lucios 0.6 l/ha
Viespea rapitei 0.35 l/ha

 Bayer

Informații suplimentare

Combate daunatorii

Afide, Cicade, Gandacul de Colorado, Gargarita sfeclei de zahar, Musculita alba de sera, Plosnita cerealelor, Ratisoara, Trips, Viermii fructelor, Viespi

Cultura

Cartof, Grau, Mar, Rapita, Sfecla de zahar

Formulare/Stare

,

Mod de actiune

Contact, Sistemic

Producator

Substanta Activa Insecticide

Deltametrin, Tiacloprid

1 recenzie pentru Proteus OD 110, 3 L

  1. Banu Daniel

    f bun cand ai mai mult de 5 ha de tratat

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *