Pachet Mospilan OIL (Mospilan 20 SG + Toil) pentru 50 l apa

0 out of 5

Pachet Mospilan OIL (Mospilan 20 SG + Toil) pentru 50 l apa

Cod: 5948742015904

Tratamentele pentru pomii fructiferi efectuate toamna tarziu si mai ales primavara devreme au un rol important de a combate paduchele de San Jose, afidele si paianjenul rosu in diferite forme de dezvoltare. In plus, combaterea din timp a acestor dauntori ajuta la diminuarea atacului in perioada de vegetatie si totodata la eficientizarea costurilor in programul de combatere.

27,00 lei

In Stoc
Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Substanta activa: acetamiprid + ulei vegetal
Formulare: granule solubile + ulei
Daunatori vizati: paduchele de San Jose, afide, paianjenul rosu
Cultura: Mar, Prun

Caracteristici Mospilan Oil:

Actiune complexa asupra daunatorilor.
Efectul asupra daunatorilor este de otravire prin ingestie sau penetrare in corpul insectei; de acoperire uniforma a oualelor si larvelor si distrugerea acestora prin otravire sau asfixiere si de imobilizare a formelor larvare. Intrucat scutul protectol al larvelor paduchelui din San Jose este de ceara, insecticidele simple nu il pot penetra si nu au capacitatea de a omori insecta.

Protectie de lunga durata.
Prin distrugerea formelor hibernante se inlatura atacul si daunelel produse pomului la inceputul vegetatiei, Astfel se creeaza economii in programul de tratamente cu insecticide, prin eliminarea altor tratamente cu insecticide, prin eliminarea altor tratamente ulterioare ce ar trebui facute daca nu s-ar combate insectele hibernante prin tratamentul cu Mospilan 20 SG + Toil.

Selectivitate inalta asupra faunei utile.
Reteta Mospilan 20 SG + Toil este pritenoasa cu mediul. Prin tratamentele convetionale, odata cu daunatorii, sunt afectate cateodata si insectele folositoare. Crearea inca de la inceputul perioadei de vegetatie a unui dezechilibru in ecosistem, prin inlaturarea pradatorilor si parazitilor naturali, poate avea ca rezultat inmultirea rapida a insectelor nedorite si implicit indesirea tratamentelor de combatere a lor.
Nefitoxic pentru pomi.
Se stie ca uleiul mineral este foarte asfixiat si nu se poate folosi dupa pornirea pomilor in vegetatie. Cu Mospilan Oil perioada de efectuare a tratamentelor este mult mai mare.

Recomandari de utilizare:

Tratamentul cu Mospilan 20 SG + Toil se aplica la sfarsitul repausului vegetativ-inceputul dezmuguritului, corespunzator fazelor fenologice de „urechiuse de soarece” la mar si de „buton verde” la prun. Temperatura aerului trebuie sa fie mai mare de +4°C, iar cantitatea de solutie folosita la hectar va fi intre 1000 – 1500 L, in functie de talia pomilor.

Doza de utilizare este de 0,450 kg/ha Mospilan 20 SG + 0,5% Toil. Pentru gradini, unde tratamentul se face cu pompe mici de spate, intr-o cantitate de 10 litri se vor adauga 3 g Mospilan si 50 ml Toil.
Amestecul se poate face direct in rezervorul pompei de stropit. Se pune la jumatate apa, se adauga cantitatea de Toil, apoi se adauga Mospilan 20 SG si se completeaza rezervorul cu apa, pana la umplere. Se va urmari o acoperire uniforma a ramurilor si tulpinii, fara a produce siroiri!

Fisa de securitate Mospilan 20 SG + TOIL

 

Informații suplimentare

Combate daunatorii

Afide, Paduchele de San Jose, Paianjenul rosu

Cultura

Cires, Mar, Par, Prun, Visin

Efect asupra albinelor

Fara

Formulare/Stare

,

Producator

Substanta activa

Tipuri de aplicare

,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet Mospilan OIL (Mospilan 20 SG + Toil) pentru 50 l apa”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *