Nemasol 510, 25 litri

4.00 out of 5

Nemasol 510, 25 litri

(O recenzie client)

Nemasol 510, este recomandat pentru dezinfectia solului, utilizat in spatiile inchise sere si solarii cu spectru larg de combatere: nematozi, daunatori si agenti patogeni de sol, buruieni si are ca substanta activa 510 gr/litru metam de sodiu .

415,13 lei

In Stoc
Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Nemasol 510

Nemasol 510, este recomandat pentru dezinfectia solului, utilizat in spatiile inchise sere si solarii cu spectru larg de combatere: nematozi, daunatori si agenti patogeni de sol, buruieni si are ca substanta activa 510 gr/litru metam de sodiu .

Dezinfectantul Nemasol 510 este recomandat de producator ca alternativa la Bromura de metil.

Dezinfectantul Nemasol se utilizeaza inainte infiintarii culturilor , in acest fel se combat : buruienile , bolile si nematozii ce apar in perioada de vegetatie , controleaza aparitia buruienilor prin distrugerea semintelor aflate in sol . Utilizarea dezinfectantului Nemasol 510 poate reduce costurile cu erbicidele pre si postemergente , protejeaza solul impotriva nematozilor, permitand in acest fel efectuarea ciclurilor prelungite de cultura sau a doua cicluri succesive. Dezinfectantul Nemasol 510 se descompune in sol si nu lasa reziduuri in planta.

Dezinfectantul Nemasol 510 este solubil in apa, permitandu-i o aplicare prin sistemul de irigare. Cea mai recomandata metoda pentru aplicarea dezinfectantului Nemasol este irigarea prin picurare, deoarece permite o distributie uniforma .Nemasol 510 poate fi aplicat intre ciclurile de cultura, atunci cand terenul s-a eliberat de resturile vegetale.

Dupa aplicarea pe sol a dezinfectantului, solul se acopera cu folie de plastic permitand gazului fumigant produs de Nemasol, sa ramana in contact cu agentii patogeni mai mult timp. Dupa 2 saptamani se inlatura folia , iar inainte de plantare se face testul de fitotoxicitate folosind plante indicatoare (creson), si numai dupa aceea se trece la infiintarea culturii.

Avantajele dezinfectantului Nemasol :
– reprezinta principala alternativa la Bromura de metil;
– inlatura competitia pe care o creaza buruienile, bolile si nematozii care apar in perioada germinarii si a primelor faze de vegetatie;
– controleaza buruienile, prin distrugerea semintelor aflate in sol la momentul aplicarii;
– elimina cheltuielie cu erbicidele postemergente;

– protejeaza impotriva nematozilor pe o perioada indelungata, permitand efectuarea ciclurilor prelungite de cultura sau a doua cicluri succesive;
– descompune in sol si nu lasa reziduuri in planta.

Plante tratate: tomate, castraveti
Daunatori combatuti: agenti patogeni, daunatori de sol, buruieni, doza recomandata este de 700 – 1200 litri/ha

Producator: Taminco NV, Belgia

Cultura Agentul daunator Doza
Tomate sera, Castraveti Agenti patogeni si daunatori de sol din sere 700 l/ha

Fisa_de_securitate_Nemasol_510.pdf

Certificat_de_omologare_Nemasol_510_2019.pdf

Informații suplimentare

Buruieni combatute

Stir salbatic

Combate daunatorii

Nematozi

Cultura

Castraveti, Tomate

Producator

Substanta activa

Tipuri de aplicare

Perioada de aplicare

Preemergent

Utilizatori

Amatori, Profesionisti

Culturi Bio

Nepotrivite

Formulare/Stare

1 recenzie pentru Nemasol 510, 25 litri

  1. Alin

    singura varianta pe care o mai pot folosi pentru nematozi. Protejeaza bine este totusi de munca pentru ca sa il aprici, se pune in sol si trebuie sa respecteti anumiti pasi. Simti ca faci treaba de agricultor cand ai de aface cu altfel de tratamente

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *