Insecticid Cytrol Forte WP, 200 grame

4.00 out of 5

Insecticid Cytrol Forte WP, 200 grame

(O recenzie client)

276,20 lei

In Stoc
Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Cytrol Forte WP

Produs destinat utilizarii de catre personal calificat si autorizat.

Cytrol Forte WP este un insecticid cu spectru larg de actiune pentru combaterea insectelor zburatoare si taratoare ce are ca si substanta activa cypermethrin 400 g / kg

Insecticidul Cytrol Forte este sub forma de pulbere umectabila si are in compozitie piretroidul sintetic cipermetrin, aceste caracteristici conferindu-i efectul specific de „knock-down”.
Formularea de pulbere umectabila a insecticidului Cytrol Forte WP asigura un control crescut pe suprafetele dificile, acolo unde efectul rezidual ridicat este necesar. Un avantaj al insecticidului, fata de alte pulberi umectabile, Cytrol Forte nu pateaza suprafetele unde este aplicat. Producatorul recomanda utilizarea Cytrol Forte WP a se folosi in tratarea suprafetelor poroase sau absorbante cum ar fi lemnul, caramida. Dupa aplicarea tratamentului cu Cytrol Forte substanta activa ramane pe suprafata tratata ,sub forma unei pulberi microscopice active, iar daunatorii intra in contact direct in momentul in care traverseaza spatiul tratat.

Cytrol Forte poate fi utilizat atat in interiorul cat si in jurul gospodariilor, zonelor industriale, spitalelor, zone militare, restaurante si bufete, magazine, zone de depozitare, macelarii, ghenelor de gunoi etc.
Cytrol forte este recomandat in combaterea insectelor zburatoare si taratoare , gandaci, purici, capuse, furnici, plosnite, pestisorul de argint, urechelnite, miriapode, centipede, musculitelor de casa, muste, tantari si viespi.

Modalitati de aplicare a insecticidului Cytrol Forte:

Pentru combatere gandaci, pestisorii de argint: aplicarea insecticidului Cytrol Forte se face in zonele unde se gasesc insectele, cum ar fi: zone de depozitare, dulapuri amplasate langa tevi de apa, tocuri de usi, tocuri de ferestre, in jurul si dupa frigidere, dulapuri, cuptoare, partea inferioara a sertarelor si rafturilor, crapaturilor si in spatele mobilei;
Pentru combaterea furnicilor Cytrol Forte se face prin crearea de “poteci” in jurul usilor, ferestrelor si unde se pot observa aglomerari de furnici.
Pentru combaterea puricilor , inainte de aplicarea insecticidului Cytrol Forte, aspirati zona si aruncati continutul sacului aspiratorului la gunoi. Cytrol Forte se aplica pe covoare si mochete, inclusiv pe partile din spate ale pernelor, si in zonele care sunt ocupate in mod regulat de animalele domestice.
Pentru combatere urechelnite, miriapode, centipede : Cytrol Forte se pulverizeaza pe tocurile ferestrelor si usilor, in zonele cu umiditate ridicata, in jurul zonelor de depozitare etc
Pentru combatere musculite de casa, muste, tantari: insecticidul Cytrol Forte se aplica pe pereti, tavane si zonele unde daunatorii se odihnesc.
Pentru combatere viespi : Cytrol Forte se pulverizeaza intrarea din stup si zonele pe unde viespile ies in exterior.

 

Fisa_de_securitate_Cytrol_Forte_WP.pdf
Aviz_Cytrol_Forte_WP

Daunatori vizati Dozaj (grame) Apa (litri)
Insecte taratoare          10*       5
Insecte zburatoare          10*       5

1 recenzie pentru Insecticid Cytrol Forte WP, 200 grame

 1. Apostol Bogdan

  Buna ziua, acest insecticid se poate folosi pentru pureci, sunt pisici care au adus cativa si vreau sa dau cu ceva sa scap de ei si sa nu fie situatia in care sa dau degeaba sau sa creasca numarul lor?

  • Consultant Fitomag (store manager)

   Buna ziua, daca exista deja pureci in locatie Cytrol Forte este un produs foarte puternic cu efect de contact, o sa va ajute. Daca in schimb ati facut tratament pisicilor, iar numarul de purici pe care i-ati observat nu este mare, exista sanse sa scapati de o infestare si puteti sa tratati doar cu K-Othrine WG 250 https://fitomag.ro/magazin-brasov/insecticide/k-othrine-wg-250/, cu efect de protectie si de durata. Daca considerati ca este necesar ambele insecticide se pot utiliza, prima data Cytrol, iar dupa 3-4 zile K-Othrine. Aceasta varianta da rezultate mai mult ca sigure, daca aplicarea se face cu o pompa de presiune, pe toata suprafata interioara.

   Va stam la dispozitie pentru mai multe informatii. Va multumim!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…