Insecticid Cytrol Forte WP, 20 grame

5.00 out of 5

Insecticid Cytrol Forte WP, 20 grame

(4 recenzii de la clienți)

Cytrol Forte WP 40 este un insecticid cu spectru larg de actiune pentru combaterea insectelor zburatoare si taratoare.
Insecticidul Cytrol Forte se prezinta sub forma de pulbere umectabila, avand in compozitie piretroidul sintetic cipermetrin. Aceste caracteristici ii ofera efectul specific de „knock-down”

43,80 lei

In Stoc
Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Cytrol Forte WP

Produs destinat utilizarii de catre personal calificat si autorizat.

Cytrol Forte WP este un insecticid cu spectru larg de actiune pentru combaterea insectelor zburatoare si taratoare ce are ca si substanta activa cypermethrin 400 g / kg

Insecticidul Cytrol Forte este sub forma de pulbere umectabila si are in compozitie piretroidul sintetic cipermetrin, aceste caracteristici conferindu-i efectul specific de „knock-down”.
Formularea de pulbere umectabila a insecticidului
Cytrol Forte WP asigura un control crescut pe suprafetele dificile, acolo unde efectul rezidual ridicat este necesar. Un avantaj al insecticidului, fata de alte pulberi umectabile, Cytrol Forte nu pateaza suprafetele unde este aplicat. Producatorul recomanda utilizarea Cytrol Forte WP a se folosi in tratarea suprafetelor poroase sau absorbante cum ar fi lemnul, caramida. Dupa aplicarea tratamentului cu Cytrol Forte substanta activa ramane pe suprafata tratata ,sub forma unei pulberi microscopice active, iar daunatorii intra in contact direct in momentul in care traverseaza spatiul tratat.

Cytrol Forte poate fi utilizat atat in interiorul cat si in jurul gospodariilor, zonelor industriale, spitalelor, zone militare, restaurante si bufete, magazine, zone de depozitare, macelarii, ghenelor de gunoi etc.
Cytrol forte este recomandat in combaterea insectelor zburatoare si taratoare , gandaci, purici, capuse, furnici, plosnite, pestisorul de argint, urechelnite, miriapode, centipede, musculitelor de casa, muste, tantari si viespi.

Modalitati de aplicare a insecticidului Cytrol Forte:


Pentru combatere gandaci, pestisorii de argint: aplicarea insecticidului Cytrol Forte se face in zonele unde se gasesc insectele, cum ar fi: zone de depozitare, dulapuri amplasate langa tevi de apa, tocuri de usi, tocuri de ferestre, in jurul si dupa frigidere, dulapuri, cuptoare, partea inferioara a sertarelor si rafturilor, crapaturilor si in spatele mobilei;
Pentru combaterea
furnicilor Cytrol Forte se face prin crearea de “poteci” in jurul usilor, ferestrelor si unde se pot observa aglomerari de furnici.
Pentru combaterea
puricilor , inainte de aplicarea insecticidului Cytrol Forte, aspirati zona si aruncati continutul sacului aspiratorului la gunoi. Cytrol Forte se aplica pe covoare si mochete, inclusiv pe partile din spate ale pernelor, si in zonele care sunt ocupate in mod regulat de animalele domestice.
Pentru combatere urechelnite, miriapode, centipede : Cytrol Forte se pulverizeaza pe tocurile ferestrelor si usilor, in zonele cu umiditate ridicata, in jurul zonelor de depozitare etc
Pentru combatere musculite de casa, muste, tantari: insecticidul Cytrol Forte se aplica pe pereti, tavane si zonele unde daunatorii se odihnesc.
Pentru combatere viespi : Cytrol Forte se pulverizeaza intrarea din stup si zonele pe unde viespile ies in exterior.

Daunatori vizati

Tratament

Doza 
Cytrol Forte WP

Apa

Aria de actiune

Insecte taratoare

Tratament de rutina

10 g

5 litri

125 m²

Infestare puternica

20 g

5 litri

125 m²

Insecte zburatoare

Tratament de rutina

10 g

5 litri

125 m²

Fisa_de_securitate_Cytrol_Forte_WP.pdf
Aviz_Cytrol_Forte_WP.pdf

Informații suplimentare

Ambalare

20 gr, 200 gr

Combate Activitateaa

, , , , , , , , , , , , ,

Formulare/Stare

Producator

Substanta activa

Tipuri de aplicare

Utilizatori

Amatori, Profesionisti

4 recenzii pentru Insecticid Cytrol Forte WP, 20 grame

  1. Atilla

    foarte puternic

  2. AlexStancu

    foarte bun

  3. CipriOn

    bun pentru toate insectele

  4. Mihaela (proprietar verificat)

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…