Ectocid Forte, 1l

0 out of 5

Ectocid Forte, 1l

81,40 lei

In Stoc

Descriere

Ectocid Forte este un insecticid concentrat concentrat pentru suprafete, sub forma lichida, utilizata pentru combaterea insectelor taratoare (gandaci, furnici, purici, capuse, paduchi etc.).

Datorita substantei active a solutiei (Cypermethrina si Permethrina – piretroizi de sinteza cu spectru larg de activitate si cu toxicitate scazuta pentru mamifere), produsul este atat un insecticid de contact, cat si de ingestie, insa fara interventie gazoasa, fapt ce prezinta avantajul de a permite repunerea in functiune imediata a spatiilor tratate. Piretrinele au actiune neurotropa, actionand la nivelul axonului, atat in sistemul nervos central cat si periferic. Efectul are loc in doua faze: – initial se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase, provocand hiperexcitabilitatea insectei, tremor si convulsii. Dupa aceasta prima faza urmeaza blocajul transmiterii impulsurilor, blocaj care duce la paralizia si treptat la moartea insectei.

Piperonilbutoxidul inhiba oxidarea piretroizilor in organismul insectelor, prelungind degradarea insecticidului, potenteaza efectul acestora.

Solutia antiparazitara, datorita componentilor, odata cu diluarea acesteia cu apa formeaza o emulsie laptoasa, prevenind consumul accidental de catre manipulator si o dilutie rapida si uniforma a substantei active antiparazitare. La concentratii obisnuite de utilizare, produsul nu este fitotoxic, are toxicitate redusa pentru operator, animale si mediu si este biodegradabil. Produsul este toxic pentru albine si pesti.

Avand un spectru larg de activitate insecticida asupra majoritatii insectelor, se utilizeaza pentru dezinsectia cladirilor, vehiculelor publice, cladirilor industriale, magazinelor si a adaposturilor, spatiilor destinate pentru cresterea animalelor.

Produsul diluat trebuie pulverizat cu pompe de presiune pe suprafetele ce urmeaza a fi tratate. In cazul majoritatii insectelor produsul Ectocid Forte se dilueaza in apa in concentratie de 1-2% (100-200 ml produs la 10 litri apa). in functie de gradul si tipul infestarii.

In cazul gandacilor si a altor insecte mai rezistente concentratia se mareste la 3-4% (300-400 ml produs diluat la 10 l apa).

Solutia preparata este practic inodora si nu pateaza peretii vopsiti, cu toate acestea se va evita aplicarea sa pe peretii proaspat varuiti, dat fiind faptul ca piretrinele sunt instabile in medii alcaline. Amestecul preparat se foloseste in cursul zilei respective.

INFORMATII SUPLIMENTARE:
Mod de prezentare 1 litru
Compozitie/Substanta activa 4% Cipermetrin, 2% Permetrin, 5% Piperonil Butoxid
Producator PROMEDIVET
Combate activitatea FurniciGandaciMolii, Muste, Capuse, PuriciTantariViespi,
Utilizare Populatie, Profesionala
Concentratie de utilizare 1-4%
Tipuri Aplicare Pompa de spate, ULV, Termonebulizare

Informații suplimentare

Combate Activitateaa

, , , , , ,

Formulare/Stare

,

Miros

Usor iritant

Mod de actiune

Contact

Producator

Substanta activa

, ,

Tipuri de aplicare

Zone de utilizare

Exterior, Interior

Destinatie uz

,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ectocid Forte, 1l”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *