Microsin, 1L

5.00 out of 5

Microsin, 1L

(O recenzie client)

193,70 lei

In Stoc

Descriere

Insecticid sub forma de microemulsie concrntrata, pe baza de apa, fara solventi pw baza de piretroizi, cu efect imediat si persistent in timp. Destinat pentru igiena  si  sanatea publica.

Caracteristici produs:

Insecticidul Microsin este o microemulsie , care ofera o maxima siguranta in manipulare si are un impact minial asupra mediului inconjurator.Se dilueaza usor cu apa , nu pateaza suprafetele si este inodor. Actiunea insecticidului este imediata si de lunga durata, utilizat pentru combaterea insectelor zburatoare au taratoare(muste, tantari, viespi, muste, gandaci de bucatarie, furnici, purici,  plosnite, molii si carii de lemn).

Mod de utilizare:

Microsin poate fi utilizat pentru tratamente in aer liber(parcuri, garduri vii, spatii publice), precum si in spatii inchise sau adaposturi.

Insecticidul Microsin are ca eficienta de pana la 4-6 saptamani in interior. In ceea ce priveste efectul in spatiile deschise, persistena este de pana la 8-14 zile, datorita conditiilor atmosferice a  averselor de ploaie si expunere solara.

Microsin se poate aplica in concentratii de 0.1% pana la 1,5% (10-150 ml insecticid in 10 litri de apa). Concentratiile acestei solutii sunt in functie de specia de insecte pe care doriti sa o combateti si de starea mediului ce urmeaza a fi tratat.

INFORMATII SUPLIMENTARE INSECTICID MICROSIN:
Mod de prezentare 1 l
Compozitie/Substanta activa 10% Cipermetrin, 2% Tetrametrin, 5% Oxid de butapiperonina
Producator I.N.D.I.A.
Combate activitatea FurniciGandaciMoliiMustePlosnitePuriciTantariViespi
Utilizare Populatie, Profesionala
Concentratie de utilizare 0.1-1.5%
Tipuri Aplicare Pompa de spate, ULV, Termonebulizare

1 recenzie pentru Microsin, 1L

  1. Raul

    Un insecticid versatil, recomandat pentru toate tipurile de daunatori, cu remanenta foarte mare.
    Merita banii

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *