Insecticid Solfac ew 50, 5 ml

0 out of 5

Insecticid Solfac ew 50, 5 ml

Cod: 59475279

8,60 lei

Stoc epuizat

Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Solfac EW 050 este un insecticid piretroid concentrat, de culoare alba, formulat ca o emulsie in dispersie apoasa, cu un usor miros specific, eficace in combaterea insectelor artropode, a dipterelor si a diferitelor familii de culicide. Este eficace si de durata in tratamentele de exterior, impotriva capuselor, puricilor, plosnitelor,mustelor si tantarilor.

Insecticid concentrat cu spectru larg de actiune impotriva artropodelor.

Forma de conditionare: EW – emulsie in dispersie apoasa.
Continut in substanta activa: Cyfluthrin: 50g/L

Domeniul si aria de utilizare:

Solfac EW 050 se utilizeaza, prin pulverizare, in exterior si in interiorul tuturor incintelor locuite sau industriale (locuinte, scoli, spitale, unitati militare, cinematografe si locuri publice; depozite, instalatii industriale; nave, avioane si mijloace de transport; depozite de deseuri, etc.)

Dozaj recomandat: 

● Pentru insecte taratoare (gandaci de bucatarie, plosnite, purici etc.): 5 ml Solfac Ew 050 se dilueaza in 500 ml apa si se aplica pe suport (pereti, podele, vegetatie, sol, gazon, etc) cu ajutorul unei pompe cu presiune scazuta (sau sprayer de mana) pe o suprafata de 10-12 metri patrati. In caz de infestare masiva, se recomanda dublarea dozei de insecticid concentrat;

● Pentru insecte zburatoare (tantari, muste, etc.): 3-12 ml Solfac Ew 050 se dilueaza in 500 ml apa pentru o suprafata de 10 metri patrati. Pentru o actiune efectiva impotriva tantarilor, se va insista-in cazul plantelor cu frunze si a copacilor – pe o suprafata neexupsa soarelui (aplicare „sub frunza”).

● Pentru o actiune efectiva impotriva capuselor, doza recomandata este de 5 ml/300 ml apa pentru o suprafata de 6 metri patrati. Este obligatoriu ca la aplicarea in exterior (gazon, etc.) iarba sa fie tunsa la 2-3 cm, altfel eficacitatea produsului este mult diminuata.
Dupa aplicare, pe cat posibil, este recomandabil limitarea accesului animalelor de casa si a copiilor pe suprafata tratata pentru cca. 48 ore.
Tratamentul insecticid ramane activ, in exterior, pana la 21 de zile ( in functie de factorii de mediu – temperatura, umiditate atmosferica) sau pana la prima ploaie; este indicat ca tratamentul sa fie repetat macar o data pe luna pentru o continuitate a eficacitatii cat mai buna sau dupa fiecare ploaie.

Activitatea biocida si timp de actiune:

Produsul actioneaza prin contact si ingestie, asigurand un efect de soc si un timp de actiune pana la 8-10 saptamani. Solfac EW 050 actioneaza instantaneu, in momentul aplicarii, producand o mortalitate de 95-100% pe o perioada de peste 91 zile, in interior.

Categoria de utilizatori: populatie, atat prin intermediul operatorilor profesionali de DDD, cat si in regim de auto-aplicare.

Daunatori vizati Doza 
Solfac EW 50
Apa Aria de actiune
Insecte taratoare 
(gandaci de bucatarie, plosnite, purici, etc)
5 ml 500 ml 10-12 m²
Insecte zburatoare 
(tantari, muste, molii, etc)
3-12 ml 500 ml 10 m²
Capuse 5 ml 500 ml  5-6 m²

 

Informații suplimentare

Combate Activitateaa

,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Insecticid Solfac ew 50, 5 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…