AquaPy EW 30

5.00 out of 5

AquaPy EW 30

(O recenzie client)

558,11 lei

In Stoc
Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Informatii despre insecticidul AquaPy EW 30:

Mod de prezentare Recipient de 1 litru
Compozitie/Substanta activa 150 gr/Kg Extract de piretru, 30 gr/Kg Piperonilbutoxid
Producator Bayer
Combate activitatea Gandaci, Molii, Muste, Tantari, Viespi
Utilizare Populatie, Profesionala
Concentratie de utilizare sub 1%
Tipuri Aplicare Pompa de spate, ULV

AquaPy EW 30 este un insecticid formulat pe baza de piretrine naturale, extrase din florile de crizantema africana (pyrethrum cinerariaefolium), sinergizate cu piperonil butoxid pentru imbunatatirea performantelor biologice.

Formulat avand apa ca suport, dar si ca diluat in prepararea substantei de lucru, beneficind de tehnologia patent Bayer FFAST, AquaPy EW 30 este insecticidul ideal pentru tratamentul de scurta durata al incintelor sensibile, unde activitatea trebuie reinceputa imediat dupa aplicarea substantei si eradicarea populatiei de daunatori.

Are in compozitie cantitati minime de uleiuri minerale si compusi organici volatili, favorizand o biodegrabilitate accelerata, nu pateaza, nu lasa urme vizibile dupa aplicare si nu este inflamabil. Manifesta o eficacitate deosebita impotriva intregului spectru de insecte daunatoare: gandaci, muste si tantari, purici, paduchi, plosnite, molii, daunatori de depozite, urechelnite, furnici si viespi.

AquaPy EW 30 este o substanta insecticida exclusiva prin extractele naturale folosite in compozitia sa, cu precadere, nediluat, folosindu-se cu dispozitive performante ULV de tipul „high performence fogging”. Este indicat a se aplica, cu precadere in incinte sensibile, care trebuie sa fie folosite imediat dupa dezinsectie, din industria alimentara, industria farmaceutica, hoteluri, restaurante, locuinte, spatii comerciale, cladiri de birouri, scoli, gradinite, institutii publice, etc.

Utilizare AquaPy EW30:

Se foloseste cu precadere in incintele sensibile: spitale, policlinici, hoteluri, restaurante, scoli, gradinite, case, camine de batrani, incinte in care se depoziteaza, pregateste si serveste hrana. Spatii de depozitare, indiferent de materialele sau alimentele depozitate. Zone urbane: parcuri, spatii rezidentiale si de agrement, depozite de tutun.

Daunatori vizati: Tantari, viespi, molii, gandaci de bucatarie, gandacelul de tutun. O utilizare specifica si dedicata a AquaPy EW 30 este in combaterea gandacelului de tutun in incintele de uscare si depozitare a tutunului, fiind recomandat in acest sens de toti producatorii si procesatorii de tutun din lume.

Compozitie: 100 g de AquaPY EW 30 contine 3 g de piretrine naturale, 15 g de piperonil butoxide si coformulanti pana la 100g.

Formulare: emulsie in dispersie apoasa


Fisa Securitate AquaPy EW 30.pdf


Descriere AquaPy EW 30.pdf


Aviz AquaPy EW 30.pdf


Aviz Prelungire AquaPy EW 30.pdf

 

 Bayer

Informații suplimentare

Combate Activitateaa

, , , , , , , ,

Formulare/Stare

Producator

Substanta activa

,

Destinatie uz

,

Tipuri de aplicare

, ,

Miros

Usor sesizabil

Mod de actiune

Contact, Ingestie

1 recenzie pentru AquaPy EW 30

  1. Adrian Oprea

    Un insecticid foarte bun si mai putin toxic

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…