Fendona 15 SC, 10 ml

0 out of 5

Fendona 15 SC, 10 ml

Cod: 5948742008173

Insecticid Fendona 15 SC combate insectele (tantari si insecte taratoare) prin actiune de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule care se lipesc de corpul gandacilor, furnicilor, puricilor si a altor daunatori. Substanta activa din aceste particule este absorbita prin contact provocand iritarea insectelor in urmatoarele 5 minute.

6,20 lei

In Stoc
Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Caracteristici insecticid Fendona 15 SC:

Insecticid Fendona 15 SC combate insectele (tantari si insecte taratoare) prin actiune de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule care se lipesc de corpul gandacilor, furnicilor, puricilor si a altor daunatori. Substanta activa din aceste particule este absorbita prin contact provocand iritarea insectelor in urmatoarele 5 minute. Cand insecta incearca sa inlature aceste particule i-a contact cu si mai multa substanta urgentand procesul de absorbtie. Poate provoca efectul de soc in mai putin de 30 de minute. Moartea insectelor survine in decurs de 24 de ore.

Mod de utilizare Fendona 15 SC:

Insecticidul Fendona 15 SC se aplica 20 – 30 ml intr-un litru de apa. Doza de 30 ml este recomandata ca tratament initial sau cand infestarile sunt severe. Dozele mai scazute (20 ml) vor fi folosite pentru combaterea insectelor zburatoare si ca tratament de intretinere.

Insecticidul poate fi utilizat si la dezinsectia spatiilor inainte de depozitarea produselor agro – alimentare. Se poate aplica impotriva daunatorilor, pentru problema care apar in timpul depozitarii. Produsul se foloseste in tratament pentru daunatori ca: Tribolium castaneum- Gandacul roscat al fainii, Sitophylus oryzae – Gargarita orezului, Rhizopertha dominica – Cariul cerealelor.

Atentionari la folosirea insecticidului Fendona:

Insecticidul se aplica doar conform cu instructiunile producatorului.
La aplicare este necesar sa se poarte echipament complet de protectie.
Fendona 15 SC prezinta o moderata toxicitate acuta orala si o scazuta toxicitate cutanata asupra mamiferelor, este usor iritanta asupra pielii si ochilor.
Fendona 15 SC nu are efecte negative asupra pestilor si pasarilor, nu prezinta pericole pentru oameni si animale domestice, nu se acumuleaza in mediu.
Fendona 15 SC este recomandat in Romania pentru actiuni de igenizare generala a cladirilor de interes public: spitale, cantine, restaurante, scoli, gradinite, hoteluri, sali de spectacol si locuinte.

Informatii despre insecticidul Fendona 15 SC:
Mod de prezentare Recipient de 1 litru
Compozitie/Substanta activa 15 gr/litru Alfa-Cipermetrin
Producator BASF
Combate activitatea Gandaci, Purici, Furnici
Utilizare Populatie, Profesionala
Concentratie de utilizare sub 1%
Tipuri Aplicare Pulverizare, ULV

Pentru informatii suplimentare si articole de referinta vizitati pagina de Blog (click aici), Fitomag

Aviz_ Fendona_15_SC
Eticheta_Fendona_15_SC_
Fisa_de_Securitate_Fendona_15_SC_

Informații suplimentare

Combate Activitateaa

, , , , ,

Formulare/Stare

Tipuri de aplicare

Producator

Substanta activa

Destinatie uz

,

Miros

Usor sesizabil

Mod de actiune

Contact, Ingestie

Utilizatori

Amatori, Profesionisti

Zone de utilizare

Exterior, Interior

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fendona 15 SC, 10 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *