Solfac Trio EC 200, 500 ml

0 out of 5

Solfac Trio EC 200, 500 ml

Insecticid Solfac Trio EC 200 are in compozitie urmatoarele substante active: Cipermetrin 5%, Tetrametrin 2.5% + Piperonil butoxide 12.5%.
Insecticidul Solfac Trio EC 200 este un piretroid concentrate ce combate un spectru larg de insecte zburatoare si taratoare ca si  gandaci de bucatarie, gandaci canalizare, muste si tantari..
Solfac Trio EC200 este biodegradabil, nu pateaza , nu este inflamabil si nu lasa urme vizibile dupa aplicare.
Insecticidul Solfac Trio EC 200 are o eficienta deosebita in combaterea insectelor taratoare si zburatoare si se poate aplica atat in mediu interior, cat si exterior.
Solfac Trio EC 200 nu afecteaza negativ plantele, albinele si alte vietuitoare non-vizate, daca este aplicat conform indicatiilor de pe eticheta

141,20 lei

In Stoc
Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Produsul va fi disponibil din data de 12.09.2019
Caracteristici:

Insecticid Solfac Trio EC 200 are in compozitie urmatoarele substante active: Cipermetrin 5%, Tetrametrin 2.5% + Piperonil butoxide 12.5%.

Insecticidul Solfac Trio EC 200 este un piretroid concentrate ce combate un spectru larg de insecte zburatoare si taratoare ca si  gandaci de bucatarie, gandaci canalizare, muste si tantari.

Solfac Trio EC200 este biodegradabil, nu pateaza , nu este inflamabil si nu lasa urme vizibile dupa aplicare.

Insecticidul Solfac Trio EC 200 are o eficienta deosebita in combaterea insectelor taratoare si zburatoare si se poate aplica atat in mediu interior, cat si exterior.

Solfac Trio EC 200 nu afecteaza negativ plantele, albinele si alte vietuitoare non-vizate, daca este aplicat conform indicatiilor de pe eticheta.

Mod de aplicare:

Utilizarea insecticidului Solfac Trio se efectueaza cu echipamente speciale activitatii de dezinsectie, pentru a fi posibila aplicarea acestuia si la interior, cat si exterior.

-interior: se insista cu precadere in locurile unde daunatorii se ascund (crapaturi, grinzi, tocurile usilor si ferestrelor);

-exterior: se aplica la baza incintelor ce se doresc a fi protejate, pe peretii exterior, dar si pe vegetatia existenta pe raza de 20-50m.

Solfac Trio EC 200 se aplica prin pulverisare sau termonebulizare, in exterior si in interiorul zonelor locuite sau industrial (locuinte, scoli, spitale, unitati militare, cinematografe si locuri publice in general), industria alimentara, ferme de animale si pasari, depozite, instalatii industrial, nave, avioane si mijloace de transport in general, depozite de deseuri etc.

Doza de aplicare:

Aplicare prin pulverizare:

-tantari – Sofac Trio se aplica in concentratie de 0.2-0.4%, 150 litri solutie/ha.
-gandaci – Solfac Trio se aplica in concentratie de 1.5-2%, 1 litru solutie/15 mp.

Insecticidul Solfac Trio are o eficienta 100%, in 24h dupa aplicare contra insectelor zburatoare si taratoare.

Daunatori vizati:

Gandaci: Blatta Orientalis 1%, 1 litru solutie la 15 mp; Blatella Germanica 0.8%, 1 litru solutie la 15mp.
Muste: Musca Domestica 1.5%, 1litru solutie la 15 mp;
Tantari: Aedes albopictus, Culex Pipiens 0.3%, 1 litru de solutie la 15mp.

Aplicare prin termonebulizare (dupa diluare intr-un agent uleios): 25 ml-50 ml Solfac Trio se dilueaza in 1 litru agent uleios si se aplica cu echipamente specific (atomizoare, foggere de ceata rece, generatoare ULV), pe suprafata de 100 mp.

Concentratia de insecticid se aplica in functie de pozitia insectelor, astfel: insecte in miscare,se dilueaza 25 ml de produs intr-un litru de agent uleios, pentru suprafata de 1000 m³; insecte ascunse: se  dilueaza 50 ml insecticide intr-un litru de agent uleios pentru suprafata de 1000 m³.

Se recomanda ca dupa aplicarea insecticidului Solfac Trio, sa se limiteze accesul animalelor de casa si a copiilor pe suprafata tratata pentru cca. 48 ore.

Solfac Trio este eficient de peste 90% pentru o perioada de pana la 30 de zile, in functie de conditiile de mediu (umiditate atmosferica, temperatura) sau pana la prima ploaie in zonele exterioare.

Tratamanetul cu insecticidal Solfac Trio se recomanda a fi efectuat o data pe luna sau dupa prima ploaie pentru o eficienta cat mai buna.

Insecticidul Solfac Trio actioneaza prin contact si prin ingestie, astfel avand efect de soc si un timp de actiune indelungat, panal la 8-10 saptamani.

Solfac Trio isi face efectul instantaneu, producand o mortalitate de 95-100% pe o perioada de 91 de zile in suprafetele de interior!

Producator Bayer
Formulare Lichid
Tipuri aplicare Pompa de spate, Termonebulizare, ULV-LV
Substante active Cipermetrin 5%, Tetrametrin 2.5% + Piperonil butoxide 12.5%
Mod de actiune contact si ingestie
Miros usor iritant
Combate Gandaci de bucatarie, Gandaci canalizare, Muste, Tantari

Informații suplimentare

Combate Activitateaa

, , ,

Efect asupra albinelor

Cu

Formulare/Stare

Miros

Usor iritant

Mod de actiune

Contact, Ingestie

Producator

Substanta activa

, ,

Zone de utilizare

Exterior, Interior

Utilizatori

Amatori, Profesionisti

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Solfac Trio EC 200, 500 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…