Ghilotina i14 Cytrol, 500 ml

0 out of 5

Ghilotina i14 Cytrol, 500 ml

162,40 lei

In Stoc

Descriere

Descriere produs:

Insecticidul Ghilotina I14 Cytrol este destinat utilizatorilor profesionali.

Ghilotina i14 Cytrol este un insecticid cu spectru larg de actiune, pentru combaterea insectelor zburatoare si taratoare. Este formulat ca Emulsie Concentrata pe baza de solvent si se poate amesteca cu apa.

Substanta activa cipermetrin este un piretroid sintetic care ofera rezultate rapide si o actiune de soc in contact cu insectele vizate si fiind stabil la actiunea de lumina, ofera un control rezidual cu rezultate. Impreuna cu metabolicul sinergetic piperonil butoxide (PBO), se imbunatateste actiunea de knock-down si se limiteaza rezistenta metabolica a insectelor la tratamentul cu insecticid.

Cipermetrinul este un piretroid sintetic utilizat ca si insecticid cu o larga raspandire si utilizare in agricultura si in tratamentele de combatere a insectelor taratoare si zburatoare pe suprafetele apartinand spatiului public sau spatiului privat. Actioneaza rapid fiind o neurotixina care paralizeaza sistemul nervos al insectelor.
Este foarte toxic pentru albine, pesti si organismele acvatice si se regaseste in multe variante de insecticid destinate controlului insectelor taratoare, inclusiv in cele care vizeaza controlul plosnitelor si al gandacilor.

Piperonil butoxide (PBO) este un compus organic utilizat in componenta si in formularea insecticidelor. Este un sinergetic, la origine fiind o substanta ceroasa, solida si de culoare alba. Nu are actiune insecticida daca este utilizat ca si forma primara, dar in combinatie cu carbamati, piretrine si piretroizi le intensifica actiunea insecticida.
Este in aceeasi masura utilizat frecvent ca si ingredient in formularea insecticidelor de uz casnic si domestic, in cele destinate utilizari in sectorul alimentar si in cele pentru uz uman si veterinar, in controlul ectoparazitiilor (capuse, paduchi si purici).
Se regaseste in insecticidele cu formulare de emulsie in apa, in spray-uri insecticide utilizate pe suprafete restranse, in insecticide concentrate cu impact puternic.

Recomandam aplicarea insecticidului Ghilotina i14 Cytrol prin pulverizarea cu pompa de joasa presiune, in urmatoarele conditii:

1. Pentru insecte taratoare:

  • mentenanta sau tratament local – de rutina: 25 ml la 5 litri de apa
  • atac sau tratament eliminare – infestare puternica: 50 ml la 5 litri de apa

2. Pentru insecte zburatoare:

  • mentenanta sau tratament local – de rutina: 25 ml la 5 litri de apa
  • atac sau tratament eliminare – infestare puternica: 50 ml la 5 litri de apa

Doza maxima este de 50 ml/5 litri de apa/125 metri patrati de suprafata pulverizata. Un litru de solutie gata de folosire va trata 20 mp.

Ghilotina i14 Cytrol este produsul ideal pentru controlul insectelor zburatoare si taratoare in spatiile de interior, atat cele comerciale si industriale, cat si cele private: locuinte, magazine, hoteluri, depozite, puncte de catering, zone de prelucrare, containere pentru deseuri, spitale (zone care nu sunt ocupate de utilizatori), zone militare si spatii verzi, cu exceptia zonelor de preparare a mancarii.

Substanta activa: Cipermetrin 100g/l, Piperonil butoxide 40g/l.

Doze si modalitati de utilizare Ghilotina i14 Cytrol:

  • Inainte de folosire curatati pulverizatorul pentru a indeparta reziduurile;
  • Folositi un pulverizator de compresie, prevazut cu o sita nu foarte fina;
  • Umpleti pe jumatate pulverizatorul cu apa curata si apoi adaugati Ghilotina i14 Cytrol, conform indicatiilor si concentratiei prezentate anterior.
  • Adaugati restul de apa, inchideti in mod sigur pulverizatorul, agitati pentru a dispersa continutul si presurizati in concordanta cu instructiunile producatorului pulverizatorului. Agitati din nou pulverizatorul daca pulverizarea este intrerupta pentru mai mult de 15 – 30 de minute;

1 litru de solutie gata de folosire va trata 20 de metri patrati.

Procedati la suspensia pulberii in mod corespunzator. Nu depozitati solutia gata de folosire peste noapte;
Nu folositi solutia pe baza de apa in apropierea dispozitivelor electrice, instalatilor de lumina sau intrerupatoarelor.
Dilutia de insecticid asigura un tratament pentru aproximativ 100 mp, daca sunt respectate instructiunile de utilizare si dozele recomandate.

Doza maxima este de 50 ml per 5 litri de apa per 125 metri patrat de suprafata pulverizabila.

Informaţii adiţionale:

Greutate (Kg) 0.6000
Producator Ghilotina
Modalitate de ambalare 500 ml
Destinat Uz Profesional
Valabilitate (ani) Nu
Formulare/Stare Lichid
Tipuri Aplicare Pompa de spate, Termonebulizare, ULV – LV
Substanta activa biocide Cipermetrin, Piperonilbutoxid
Concentratie Substanta Activa 100g/l cipermetrin, 40g/l piperonil butoxide
Modul de actiune contact, ingestie
Miros sesizabil
Dozaj Nu
Combate activitatea gandacilor bucatarie, mustelor, tigrul platanului

Informații suplimentare

Combate Activitateaa

, ,

Mod de actiune

Ingestie

Miros

Usor iritant

Substanta activa

,

Tipuri de aplicare

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ghilotina i14 Cytrol, 500 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *