Insecticid Neostomosan, fiola

4.67 out of 5

Insecticid Neostomosan, fiola

(4 recenzii de la clienți)

18,90 lei

Stoc epuizat

Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Caracteristici insecticid Neostomosan, fiola:

Insecticid Neostomosan este o solutie concentrata cu efect antiparazitar care contine doua piretroide. Aceste substante active sunt foarte eficiente impotriva ectoparazitilor care afecteaza cainii si pisicile.

Mod de utilizare insecticid Neostomosan, fiola:

La utilizare in tratamente pentru caini si pisici, pentru prevenirea si tratamentul infestatiilor cu paduchi, purici si capuse. Tratamentul cu Neostomosan se poate folosi si la tratarea demodecinei si al raiei sarcoptice otodectice. Se va folosi dilutia de 1:200 pentru imbaieri, spalari si aspersari.
In caz de infestatie cu purici si paduchi, se va trata toata suprafata corporala a animalului cat si zgarda, acesta nefiind toxic pentru animale. Daunatorii cad singuri dupa cateva ore de la tratament. Daca este necesar se poate repeta tratamentul dupa o saptamana. Se poate folosi si prin pulverizare cu pompa de joasa presiune sau cu atomizorul, pentru prevenire sau in cazul infestarii spatiului cu purici, paduchi sau capuse.

Neostomosan este o solutie concentrata cu efect antiparazitar care contine doua piretroide, foarte eficiente impotriva speciilor de ectoparaziti. Cu Neostomosan se pot face tratamente la caii de sport pentru prevenirea si combaterea raiei, a mustelor, paduchilor si capuselor. Tratamente la caini si pisici pentru prevenirea si tratamentul infestatiilor cu paduchi, purici si capuse. Tratamentul demodeciei si al raiei sarcoptice otodectice. Stropirea prin aspersare a adaposturilor destinate bovinelor, ovinelor, suinelor si iepurilor.

Tratamentul cu Neostomosan se face doar extern:

Caii de sport: pentru combaterea mustelor si a ectoparazitilor spalati suprafata corporala a animalelor cu o solutie de Neostomosan in dilutie de 1:400 (1 litru de Neostomosan la 400 de litri de apa). Repetati tratamentul la un interval de 3 zile.

Caini si pisici: se va folosi dilutia de 1:200 pentru imbaieri, spalari si aspersari. In caz de infestatie cu purici si paduchi, se va trata toata suprafata corporala a animalului cat si zgarda. Capusele cad singure dupa cateva ore de la tratament. Cu un singur tratament se evita o reinfestare pentru urmatoarele 2-3 zile. Daca este necesar, repetati tratamentul.

Tratamentul contra raiei sarcoptice si demodectice trebuie facut cu rapel la un interval de 10 zile, pana cand doua examene consecutive de diagnosticare a raiei vor prezenta rezultate negative.

Pentru raia otodectica solutia trebuie aplicata pe leziunile din conductul auditiv extern. Tratati ambele urechi. Rapelul tratamentului se va face la un interval de 7 zile. Pentru o actiune mai eficienta, se recomanda asocierea produsului cu o suspensie otica. Aspersarea adaposturilor destinate bovinelor, ovinelor, suinelor si iepurilor se face cu o solutie de Neostomosan in dilutie de 1:400 la un interval de 2-3 saptamani. O singura aspersare are ca rezultat o reducere considerabila a populatiei de muste, pentru o perioada de aproximativ 2-3 saptamani.

Informatii despre insecticidul Neostomosan:
Mod de prezentare  1 fiola
Compozitie/Substanta activa 5 gr./litru Piperonil butoxid, 50 gr./litru Tetrametrin, Transmix
Producator CEVA
Combate activitatea Capuse, Paduchi, Plosnite, Purici
Utilizare Populatie, Profesionala
Concentratie de utilizare sub 1%
Tipuri Aplicare Pulverizare, ULV

Pentru informatii suplimentare si articole de referinta vizitati pagina de Blog (click aici), Fitomag

aviz_Neostomosan

Informații suplimentare

Combate Activitateaa

, ,

Formulare/Stare

,

Tipuri de aplicare

, ,

Producator

, ,

Substanta activa

, , , ,

Destinatie uz

,

Efect asupra albinelor

Cu

Utilizatori

Amatori, Profesionisti

4 recenzii pentru Insecticid Neostomosan, fiola

 1. Floriana

  am o problema in casa. il pot dilua in apa si pulveriza in casa. se pare ca de cateva zile nu pot sa scap de ei din casa.

 2. Icar

  foarte bun, numai cu acesta am scapat de purici… Am dat 10 zile la rand, cu solutie superconcentrata si am vazut ca nu mai exista pureci

 3. Ionita

  este ok!

 4. Alex

  Foarte bune recomand

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *