Quick Bayt 2Extra WG 10, 250 G

0 out of 5

Quick Bayt 2Extra WG 10, 250 G

Quick Bayt 2Extra WG 10 este un insecticid ce are la baza o substanta activa de cea mai noua generatie, cu remanenta indelungata si cu kill-efect aproape instantaneu. Este usor de aplicat, se dizolva rapid si nu se risipeste aer in momentul folosirii.

145,80 lei

In Stoc
Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Caracteristici insecticid Quick Bayt 2Extra WG 10:

Quick Bayt 2Extra WG 10 este un insecticid destinat combaterii mustelor adulte, avand ca substanta activa imidacloprid-ul. Imidacloprid-ul este un neonicotinoid de generatia a II-a care actioneaza asupra receptorilor acetilcolinici din membrana post-sinaptica. Formulat ca si granule dispersabile in apa, Quick Bay Spray WG 10, actioneaza in mod diferit fata de insecticidele clasice (organofosforice, carbamati sau piretroizi). Se exclude din start fenomenul de rezistenta incrucisata al mustelor, care se poate dezvolta, in timp, la cele trei categorii de insecticide mentionate.

De ce QuickBaySpray WG 10 Pentru ca are la baza o substanta activa de cea mai noua generatie, cu remanenta indelungata si cu kill-efect aproape instantaneu. Este usor de aplicat, se dizolva rapid si formare de granule dispersabile impiedica risipirea in aer a produsului in momentul folosirii. Nu dauneaza insectelor benefice, animalelor domestice din adaposturile tratate, aplicatorului si mediului daca este folosit conform instructiunilor de pe eticheta. Are o toxicitate redusa si elimina riscurile aparitiei fenomenului de rezistenta incrucisata. Are rezultate pozitive imediate, randament si eficienta excelente, conducand la eliminarea stresului provocat de muste pentru animale si oameni.

Mod de utilizare insecticid Quick Bayt 2Extra WG 10:

Atractantul insecticidului Quick Bayt 2Extra WG 10 este extrem de tentant pentru muste. Pe langa substanta activa imidalocloprid, Bayer a mai introdus pe piata tricosene-ul, un stimulant feromonic sexual. Insecticidul Quick Bayt mai are in compozitie atractanti alimentari dulci, pe baza de zahar: musca este astfel atrasa de suprafata tratata si impinsa sa consume produsul. Efectul de knock-down este rapid si spectaculos. Substanta de lucru se obtine din dilutia Quick Bayt Spray cu apa, iar aplicarea se face rezidual. Aplicarea reziduala se realizeaza pe suprafete unde stau de obicei mustele: pe pereti, pe ramele ferestrelor, pe stalpii de sustinere si in general acolo unde ajunge soarele. Mustelor sunt atrase instinctual de catre atractant: se trateaza doar 30-35% din suprafata care se doreste a fi protejata. Mustele fiind atrase de la distante semnificative (10-20 m) sa guste produsul.

Quick Bayt 2Extra WG 10 este recomandat cu precadere in sectorul zootehnic, la fermele de animale. Se poate utiliza si pentru locurile de depozitare ale diferitelor produse de origine animala care atrag mustele. Are o remanenta remarcabila, de pana la 12 saptamani, in conditiile in care suprafata tratata este reimprospatata periodic, prin stopirea cu apa.

Doza de aplicare este de 62.5-150 g de Quick Bayt Spray WG 10 in 1-1.5 L de apa. Dilutia aceasta este suficienta pentru 100-150 mp de suprafata tratata.

Atentionari la folosirea insecticidului Quick Bayt 2Extra WG 10:

Insecticidul se aplica doar conform cu instructiunile producatorului.
La aplicare este necesar sa se poarte echipament complet de protectie.

Informatii despre insecticidul Quick Bayt WG 10:
Mod de prezentare Pachet 250g(4 x plic 62.5 g)
Compozitie/Substanta activa 100 g/kg Imidacloprid
Producator Bayer
Combate activitatea Muste
Utilizare Populatie, Profesionala
Concentratie de utilizare Gata preparat
Tipuri Aplicare Pensulare, Pompa de spate

Certificat_European_Quick_Bayt_2_Extra_2022_
Brosura_Quick_Bayt_2_Extra

Pentru informatii suplimentare si articole de referinta vizitati pagina de Blog (click aici), Fitomag

 

Informatii suplimentare

Combate Activitateaa

Formulare/Stare

Tipuri de aplicare

,

Producator

Substanta activa

Destinatie uz

,

Zone de utilizare

Exterior, Interior

Miros

Usor sesizabil

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Quick Bayt 2Extra WG 10, 250 G”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse alternative