Quick Bayt 2Extra WG 10, plic 62.5 gr.

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza a 6 evaluări ale clienților
(7 recenzii ale clientilor)

39.40 lei

Categorii: , , Etichetă:

Descriere

Caracteristici insecticid Quick Bayt 2Extra WG 10:

Quick Bayt 2Extra WG 10 este un insecticid destinat combaterii mustelor adulte, avand ca substanta activa imidacloprid-ul. Imidacloprid-ul este un neonicotinoid de generatia a II-a care actioneaza asupra receptorilor acetilcolinici din membrana post-sinaptica. Formulat ca si granule dispersabile in apa, Quick Bay Spray WG 10, actioneaza in mod diferit fata de insecticidele clasice (organofosforice, carbamati sau piretroizi). Se exclude din start fenomenul de rezistenta incrucisata al mustelor, care se poate dezvolta, in timp, la cele trei categorii de insecticide mentionate.

De ce QuickBaySpray WG 10? Pentru ca are la baza o substanta activa de cea mai noua generatie, cu remanenta indelungata si cu kill-efect aproape instantaneu. Este usor de aplicat, se dizolva rapid si formare de granule dispersabile impiedica risipirea in aer a produsului in momentul folosirii. Nu dauneaza insectelor benefice, animalelor domestice din adaposturile tratate, aplicatorului si mediului daca este folosit conform instructiunilor de pe eticheta. Are o toxicitate redusa si elimina riscurile aparitiei fenomenului de rezistenta incrucisata. Are rezultate pozitive imediate, randament si eficienta excelente, conducand la eliminarea stresului provocat de muste pentru animale si oameni.

Mod de utilizare insecticid Quick Bayt 2Extra WG 10:

Atractantul insecticidului Quick Bayt 2Extra WG 10 este extrem de tentant pentru muste. Pe langa substanta activa imidalocloprid, Bayer a mai introdus pe piata tricosene-ul, un stimulant feromonic sexual. Insecticidul Quick Bayt mai are in compozitie atractanti alimentari dulci, pe baza de zahar: musca este astfel atrasa de suprafata tratata si impinsa sa consume produsul. Efectul de knock-down este rapid si spectaculos. Substanta de lucru se obtine din dilutia Quick Bayt Spray cu apa, iar aplicarea se face rezidual. Aplicarea reziduala se realizeaza pe suprafete unde stau de obicei mustele: pe pereti, pe ramele ferestrelor, pe stalpii de sustinere si in general acolo unde ajunge soarele. Mustelor sunt atrase instinctual de catre atractant: se trateaza doar 30-35% din suprafata care se doreste a fi protejata. Mustele fiind atrase de la distante semnificative (10-20 m) sa guste produsul.

Quick Bayt 2Extra WG 10 este recomandat cu precadere in sectorul zootehnic, la fermele de animale. Se poate utiliza si pentru locurile de depozitare ale diferitelor produse de origine animala care atrag mustele. Are o remanenta remarcabila, de pana la 12 saptamani, in conditiile in care suprafata tratata este reimprospatata periodic, prin stopirea cu apa.

Doza de aplicare este de 62.5-150 g de Quick Bayt Spray WG 10 in 1-1.5 L de apa. Dilutia aceasta este suficienta pentru 100-150 mp de suprafata tratata.

Atentionari la folosirea insecticidului Quick Bayt 2Extra WG 10:

Insecticidul se aplica doar conform cu instructiunile producatorului.
La aplicare este necesar sa se poarte echipament complet de protectie.

Informatii despre insecticidul Quick Bayt WG 10:
Mod de prezentare Plic de 62.5 grame
Compozitie/Substanta activa 100 g/kg Imidacloprid
Producator Bayer
Combate activitatea Muste
Utilizare Populatie, Profesionala
Concentratie de utilizare Gata preparat
Tipuri Aplicare Pensulare, Pompa de spate

Pentru informatii suplimentare si articole de referinta vizitati pagina de Blog (click aici), Fitomag

Informații suplimentare

Combate activitatea

Formulare/Stare

Tipuri de aplicare

,

Producator

Substanta activa

Destinatie uz

,

7 recenzii pentru Quick Bayt 2Extra WG 10, plic 62.5 gr.

 1. Evaluat la 5 stele din 5

  Mihai

  cel mai bun insecticid la muste

 2. Evaluat la 5 stele din 5

  Adina

  f. bun. recomand

 3. Evaluat la 5 stele din 5

  Augustin

  l-am aplicat ca pasta mai usor decat sa trec prin toata treaba cu diluare cu apa si si-a facut foarte bine rezultatele. Multumesc pentru recomandare

 4. Evaluat la 5 stele din 5

  Alina

  recomand

 5. Danut

  multumesc

 6. Evaluat la 5 stele din 5

  Cosma

  cel mai simplu de utilizat si cel mai eficient pentru muste

 7. Evaluat la 5 stele din 5

  Basarab Alin

  inca mai pica mustele. Au trecut 2 sapt de cand l-am dat pe gard

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0
0771 405 339