Moluscocid Mesurol 2 RB, 60 grame

MESUROL® 2 RB – Moluscocid / insecticid pentru combaterea limacsilor si coropisnitelor din culturile de varza, salata, tomate Mesurol® 2RB are un efect atractant asupra limacsilor si coropisnitelor.

15,50 lei

Stoc epuizat

Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Informatii despre moluscocidul Mesurol 2 RB:

Mod de prezentare 100 gr.
Compozitie/Substanta activa Metiocarb
Producator Bayer Garden
Combate activitatea Limacsi, Coropisnite
Plante tratate Varza, Salata, Tomate
Formulare RB – ready bayt
Tipuri Aplicare Aplicare directa

MESUROL 2 RB – Moluscocid / insecticid pentru combaterea limacsilor si coropisnitelor din culturile de varza, salata, tomate
Mesurol 2 RB are un efect atractant asupra limacsilor si coropisnitelor. Acesti daunatori sunt omorati la scurt timp dupa ingestia granulei sau a unei parti din granula. Mesurol 2 RB are efect rapid si de lunga durata, protejand legumele impotriva daunelor cantitative si calitative produse de limacsi si coropisnite. Actiunea sa nu este influentata de precipitatii si temperaturi ridicate. Produsul are un efect repelent foarte bun asupra pasarilor si animalelor domestice.
Doza standard de Mesurol 2 RB este de 5 g/10 mp pentru combaterea limacsilor la culturile de varza si salata, precum si pentru combaterea coropisnitelor la culturile de tomate. Se poate utiliza la plantare sau in timpul vegetatiei prin imprastiere uniforma la suprafata solului, in benzi corespunzator randurilor de plante sau sub forma de mici cantitati de granule, din loc in loc, cu respectarea dozei la hectar. impotriva coropisnitelor, produsul se poate incorpora la radacina pentru o mai buna eficacitate. Pentru culturile de varza, tratamentul se efectueaza la inceputul formarii capatanii sau atunci cand limacsii sunt activi.
Este necesar ca la administrare sa nu patrunda granule intre frunze pentru a nu afecta valoarea comerciala a capatanilor. Se efectueaza cel mult doua tratamente intr-un sezon, de preferinta dupa amiaza sau seara, inainte ca daunatorii sa fie activi. Daca s-a folosit doza minima la o infestare puternica si dimineata s-a constatat ca toate granulele au fost consumate, se va repeta tratamentul. Sunt combatuti de asemenea melcii cu cochilie.

Timp de pauza: 14 zile.

Atentie! A se evita contactul granulelor cu pielea. Este obligatoriu sa se poarte manusi de protectie la administrarea tratamentului.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Moluscocid Mesurol 2 RB, 60 grame”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *