Vertox Pasta Bait, 500 g

0 out of 5

Vertox Pasta Bait, 500 g

Cod: 5948742015959

16,40 lei

Stoc epuizat

Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Caracteristici raticid Vertox Pasta Bait:

Raticid Vertox Pasta Bait este un raticid sub forma de pasta de culoare albastra, ambalat in pliculete de 15 grame care sunt confectionate dintr-o hartie speciala, biodegradabila. Raticid Vertox Pasta Bait este o momeala gata de utilizare. Are un amestec de faina, de grau, cereale tocate, untura moale si aroma de arahide sintetice pentru o hrana cu energie ridicata. Utilizarea aromei de arahide sintetice permite produsului sa fie folosit in situatii sensibile. Astfel de situatii le intalnim in industria alimentara unde exista cazuri de restrictii cu privere la produsele chimice utilizate. Vertox Pasta Bait este un raticid eficient impotriva tuturor rozatoarelor. Are un continut ridicat de energie ce face formularea sa fie folosita si in situatii de frig sau acolo unde rozatoarele au refuzat alte momeli.

Mod de utilizare raticid Vertox Pasta impotriva sobolanilor:

Securizati momeala in cantitati de 15 – 60 gr. in statii de intoxicare acoperite, protejate cu o cheie. Statiile de intoxicare se plaseaza la interval de 10 m. (5 m. in zonele cu infestare ridicata) in zonele in care sobolanii au fost semnalati. Verificati la intervale regulate consumul de momeala si faceti un schimb de momeala atunci cand este necesar. Daca momeala a fost consumata sau deteriorata, pana cand nu se mai observa prezneta rozatoarelor. Repetati tratamentul in cazul infestarilor nou aparute (ex. urme noi sau excremente).

Nu mutati si nu deranjati statiile de intoxicare timp de cateva zile dupa plasarea momelii. Daca in 7 – 10 zile nu se semnalizeaza consumul momelii din statiile de intoxicare mutati-le in alta zona pe care o considerati infestata cu sobolani. Daca toata momeala a fost consumata, reincarcati statiile de intoxicare cu cantitatea de momeala maxima admisa. In caz de necesitate plasati mai multe statii de intoxicare. Inlocuiti momelile consumate de rozatoare sau cele care au fost afectate de apa sau care au fost contaminate de murdarie. Nu mariti cantitatea de raticid in statia de intoxicare.

In sistemele de canalizare – Pentru utilizare în sistemele de canalizare, unde nu exista risc pentru copii, animale de companie si specii neavizate se vor securiza plicurile cu sarma, pe structurile disponibile, astfel incat plicurile sa nu fie luate de apa. Verificati la intervale regulate consumul momelilor si inlocuiti momeala consumata sau deteriorata pana cand consumul inceteaza. Repetati tratamentul in cazul infestarilor nou aparute.

Mod de utilizare raticid Vertox Pasta impotriva soarecilor:

Securizati momeli de 15 gr. in statii de intoxicare acoperite plasate la interval de 5 m. (2 m. in zonele cu infestare ridicata) in zonele in care au fost vazuti soareci. Verificati la intervale regulate consumul momelilor si inlocuiti-le pe cele sau deteriorate pana cand consumul inceteaza. Repetati tratamentul in cazul infestarilor nou aparute (ex. urme noi sau excremente). Soarecii sunt foarte curiosi si ar putea ajuta programul de combatere daca ati mutat momelile la interval de 2-3 zile, atunci cand punctele de intoxicare sunt inspectate si reumplute. Controlati frecvent punctele de intoxicare in primele 10-14 zile si inlocuiti momelile consumate de rozatoare sau cele care au fost afectate de apa sau care au fost contaminate de murdarie. Daca toata momeala a fost consumata, reincarcati statiile de intoxicare cu cantitatea de momeala maxima admisa. Respectati cantitatea de raticid posibila in fiecare statie de intoxicare.

Atentionari la utilizarea raticidului Vertox Pasta Bait:

Cititi intotdeauna eticheta produsului inainte de utilizare si urmariti instructiunile de utilizare.
In cazul utilizatorilor profesionali se recomanda folosirea echipamentului individual de protectie.
A se purta manusi de protectie de fiecare data cand manevrati raticidul.
Momelile se vor depozita intr-un loc securizat, in statii toxice sau prin alte metode corespunzatoare, astfel incat sa nu existe risc de ingerare accidentala de catre copii sau animale domestice.
In caz de otravire accidentala sunati de urgenta la medic si comunicati substanta activa – brodifacoum.

Informatii despre raticidul Vertox Pasta Bait:
Mod prezentare Punga 500 grame
Compozitie/Substanta activa Brodifacoum – 0.005 %
Producator Pelgar
Combate activitatea Soareci, Sobolani
Utilizare Populatie, Profesionala
Formulare Pasta
Tipuri Aplicare Momeala

Pentru informatii suplimentare si articole de referinta vizitati pagina de Blog (click aici), Fitomag

Certificat_si_prelungire_certificat_Vertox_Pasta_ 2019
Fisa_de_Securitate_Vertox_Pasta

Informații suplimentare

Tip raticid

Producator

Substanta activa

Destinatie uz

,

Folosit pentru

,

Formulare/Stare

Mod de actiune

Ingestie

Tipuri de aplicare

Zone de utilizare

Exterior, Interior

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vertox Pasta Bait, 500 g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…