Brody Fresh Bait, 10 kg

0 out of 5

Brody Fresh Bait, 10 kg

275,00 lei

Stoc epuizat

Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Raticidul Brody Paste este o momeala pentru rozatoare gata pentru utilizare sub forma de pasta proaspata.

Caracteristici ale produsului:

Brody Paste este o momeala pentru rozatoare bazata pe o substanta activa anticoagulanta BRODIFACOUM, eficienta impotriva soarecilor de casa (Mus musculus), sobolanilor cenusii (Rattus norvegicus) si sobolanilor nffiri (Rattus rattus), chiar dupaprima ingerare.

Brody Paste contine o substanta amara destinata prevenirii ingerarii accidentale de catre copii. Produsul nu creeaza panica si suspiciuni printre membrii populatiei de rozatoare. Brody paste recomandata pentru utilizarea non-profesionala , adecvata pentru aplicarea in jurul cladirilor  rurale si civile, case pivnite, depozite si gradini aferente, precum si in zonele exterioare.

Mecanism de actionare:

Substanta activa a produsului este un adversar puternic al vitaminei K si reduce sinteza hepatica a factorilor dependenti de vitamina K.

Simptome: In urma ingerarii unor cantitati semnificative de produs care poate duce la o inhibitie semnificativa a vitaminei K, se observa hemoragia la nivelul pielii, mucoaselor si organelor, precum si parenchimului.

Instructiuni:

Produsul este gata de folosire si trebuie aplicat in dozele recomandate. Evitati atingerea produsului cu mainile goale. Utilizati manusi adecvate. Momeala trebuie folosita doar in acele recipiente disponibile pe piata adecvate, sigure si clar marcate. Recipientele trebuie sa fie pozitionate in siguranta, protejate de agentii atmosferici, in vederea minimalizarii riscurilor de deschidere si ingerare accidentala a momelii de catre copii sau animale pentru care momeala nu a destinata. Asigurati-va mereu ca recipientele sunt fixate in mode adecvat si ca momeala nu poate fi trasa de rozatoare. Observati care este zona infestata si amplasati momeala cu recipientul in apropierea galeriilor, in calea rozatoarelor si in locurile unde sunt vazute in mod frecvent.

Prelungire Certificat BRODY Bucari crocante de ceara 07_2018
BRODY Paste -Momeala proaspata- MSDS CLP (MR)

Informații suplimentare

Tip raticid

Producator

Substanta activa

Combate Activitateaa

,

Destinatie uz

,

Formulare/Stare

Zone de utilizare

Exterior, Interior

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brody Fresh Bait, 10 kg”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…