Protect batoane cerate - 4x50 g

5.00 out of 5

Protect batoane cerate – 4×50 g

(2 recenzii de la clienți)

9,20 lei

In Stoc
Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Caracteristici raticid Protect batoane cerate – 4×50 gr:

Protect batoane cerate – momeala cu efect anticoagulant impregnata cu parafina. Raticidul cerat Protect este destinat deratizarii locurilor cu multa umezeala. Raticidul Protect sub forma de cub cerat se poate utiliza in locuri umede (canalizari, pivnite umede, cai de comunicatii sapate de rozatoare etc.), unde momelile traditionale nu se pot utiliza cu eficienta dorita. Raticidul Protect contine o substanta extrem de amara numita BITREX. Aceasta substanta este evitata de catre animale si ajuta la prevenirea consumului accidental de raticid de catre om si animale domestice.

Mod de utilizare raticid Protect batoane cerate – 4×50 gr:

Plasati cubul cerat Protect in apropierea cailor de comunicatie, a cuiburilor sau locurilor de hranire a rozatoarelor. In pivnitele umede si in sapaturile din pereti fixati cuburile cerate cu ajutorul unei sarme in asa fel incat animalele domestice sau copii sa nu poata sa ajunga la ele .
Se recomanda si in anumite locatii este necesara folosirea statiilor de intoxicare (Alpha Long, Compact Box, Mice Station etc).

Moartea rozatoarelor survine dupa 3-4 zile de la data consumarii din momeala, iar exterminarea coloniei se poate realiza in 2-3 saptamani , in functie de dimensiunea teritoriului deratizat si de marimea coloniei. Trebuie sa se asigure ca toate rozatoarele sa aiba posibilitatea de a consuma din momeala. Acest lucru se realizeaza prin controlul si prin completarea periodica (de 7-10 zile) a momelilor plasate. Controlul si completarea trebuie continuata pana cand momelile raman neatinse, ceea ce inseamna deratizare totala.

Atentionari la folosirea raticidului Protect, batoane cerate:

Atentie se foloseste numai ca raticid conform modului de utilizare! Momeala se pastreaza sub cheie, in incaperi uscate si racoroase, ferit de alimente, furaje, copii si animale. In timpul manipularii este interzis fumatul, consumul de alimente si bauturi.
Nu atingeti momeala cu mana neprotejata! In timpul manipularii folositi manusi de protectie! La terminarea lucrului se spala riguros mainile si fata cu apa calda si sapun. In cazul intoxicatiei accidentale adresati-va de urgenta medicului.
Batonul presat impregnat cu parafina se poate folosi si in locuri umede pentru combaterea rozatoarelor (canale, pivnite umede etc.). Batonul presat de 25 grame poate fi amplasat si in statii de intoxicare.

Informatii despre raticidul Protect Batoane Cerate:
Mod de prezentare Punga cu 4 batoane cerate a 50 g
Compozitie/Substanta activa 0.05 gr./Kg Bromadiolon
Producator Babolna Bio
Combate activitatea Soareci, Sobolani
Utilizare Populatie, Profesionala
Concentratie de utilizare Gata preparat
Formulare Cerat

Pentru informatii suplimentare si articole de referinta vizitati pagina de Blog (click aici), Fitomag

Fisa_tehnica_Protect
Fisa_de_Securitate_Protect
Aviz_si_Prelungire_Aviz_Protect
Certificat_si_Prelungire_certificat_Protect_2019

Informații suplimentare

Tip raticid

Producator

Substanta activa

Destinatie uz

,

Formulare/Stare

2 recenzii pentru Protect batoane cerate – 4×50 g

  1. Dan

    rentabil daca il iei direct din magazin si nu platesti curierul. Produs foarte bun, dar nu merita sa platesti transportul dublu pentru un singur produs. Sper sa va deschideti un magazin si in Cluj

  2. SORIN PETCU (proprietar verificat)

    Livrare rapida

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…