Protect Pasta, 250 gr

5.00 out of 5

Protect Pasta, 250 gr

Cod: 5997378770510
(O recenzie client)

Protect Pasta este un raticid sub forma de momeala proaspata rodenticida. Contine o substanta extrem de amara (benzoat de denatonium) care impiedica consumul accidental al momelii de catre oameni. Pentru combaterea sobolanilor cenusii (Rattus norvegicus) si a soarecilor de casa (Mus domesticus/musculus) in interiorul si in jurul cladirilor, pentru utilizatori casnici.

10,90 lei

In Stoc
Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Informatii despre raticidul Protect Plus Pasta, 250 gr:

Mod de prezentare 250 gr
Compozitie/Substanta activa Bromadiolon – 0.05 g/kg
Producator Babolna Bio
Combate activitatea Soareci, Sobolani
Utilizare Populatie, Profesionala
Formulare Pasta
Tipuri Aplicare Momeala

Pentru combaterea sobolanilor cenusii (Rattus norvegicus) si a soarecilor de casa (Mus domesticus/musculus) in interiorul si in jurul cladirilor, pentru utilizatori casnici. Momeala proaspata rodenticida contine o substanta extrem de amara (benzoat de denatonium) care impiedica consumul accidental al momelii de catre oameni.

Instructiuni de utilizare:

Momeala trebuie plasata manual in zona infestata de rozatoare. Produsul poate fi folosit in diferite circumstante si poate fi aplicat utilizand metode diverse. Metoda de aplicare depinde de situatie. In particular prioritatea intodeauna este excluderea pe cat posibil a expunerii organismelor nevizate.
metode de aplicare pentru utilizatorii profesionali sunt statiile de intoxicare (cutii sigure), puncte de momeala (un aranjament pentru a restrictiona accesul la momeala), vrac dar inaccesibil (aranjament ce utilizeaza mediul inconjurator doar pentru a restrictiona accesul la momeala), vrac dar inaccesibil (aranjament ce utilizeaza mediul inconjurator doar pentru a restrictiona accesul la momeala).

Produsul poate fi plasat in tavi, sub dale de pavaj sau localizate in asa fel incat accesul organismelor nevizate sa fie restrictionat.
Pentru infestarea cu soareci folositi puncte de momeala de pana la 40 g momeala in statii de intoxicare sau numai puncte de momeala acoperite. Plasati punctele de momeala la fiecare 10 metri, pentru infestarea usoara si la fiecare 5 metri pentru infestarea puternica.

Pentru infestarea cu sobolani folositi puncte de momeala de pana la 200 g momeala in statii de intoxicare sau numai puncte de momeala acoperite. Plasati punctele de momeala la fiecare 10 metri pentru infestarea usoara si la fiecare 5 metri pentru infestarea puternica.

Precautii:

Dupa amplasarea momelii rodenticide, spalati zona de piele contaminata. Spalati-va mainile inainte de mancare. Fixati plicurile cu momeala in asa fel incat rozatoarele sa nu le poata lua. Momeala poate fi folosita doar in locuri in care nu au acces adultii, copii si animalele domestice.

Masuri de prim-ajutor:

Produsul contine o substanta anticoagulanta, bromadiolona, care poate produce sangerari. Intre momentul otravirii/expunerii si aparitia simptomelor pot trece chiar si mai multe zile. Daca nu se observa sangerari, in curusul acordarii de asistenta medicala victimei, se va masura timpul de protrombina (INR) la 48-72 ore de la expunere. Daca timpul de protrombina este >4, victimei i se va administra intravenos 5-10 mg de vitamina K1;
In cazul copiilor doza este de 100mg/kg ( in functie de greutatea copilului). Poate fi nevoie de repetarea tratamentului cu vitamina K1 (oral sau intravenos), de acee acesta poate dura mai multe saptamani.

ANTIDOT: vitamina K1 (sub supraveghere medicala)

Informații suplimentare

Tip raticid

Producator

Substanta activa

Combate Activitateaa

,

Destinatie uz

,

Formulare/Stare

Mod de actiune

Ingestie

Zone de utilizare

Exterior, Interior

1 recenzie pentru Protect Pasta, 250 gr

  1. Cristian (proprietar verificat)

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *