Raticid Rodex Pasta Bait, 20 kg

5.00 out of 5

Raticid Rodex Pasta Bait, 20 kg

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza a 2 evaluări ale clienților
(2 recenzii clienți)

603,50 lei

Stoc epuizat

Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Informatii despre raticidul Rodex Pasta:
Mod de prezentare 20 kg
Compozitie/Substanta activa Bromadiolon – 0.005 %
Producator Pelgar
Combate activitatea Soareci, Sobolani
Utilizare Populatie, Profesionala
Formulare Pasta
Tipuri Aplicare Momeala

Momeala pentru combaterea rozatoarelor sub forma de pliculete de 15 g, pe baza de Bromadiolon.

Substanta activa:

Bromadiolone 0.005 %.

Daunatori: 

Sobolani si Soareci.

Rodex Pasta Bait este o momeala gata de utilizare. Rodex Pasta Bait este un raticid sub forma de pasta de culoare roz, ambalat in pliculete de 15 gr. ce sunt confectionate dintr-o hartie speciala, biodegradabila. Are un amestec de faina, de grau, cereale tocate, untura moale si aroma de arahide sintetice pentru o hrana cu energie ridicata. Utilizarea aromei de arahide sintetice permite produsului sa fie folosit in situatii sensibile, atunci cand produsele care contin nuci nu ar fi autorizate. Rodex Pasta Bait este un raticid eficient impotriva tuturor rozatoarelor. Are un continut ridicat de energie ce face formularea sa fie folosita si in situatii de frig sau acolo unde rozatoarele au refuzat alte momeli.

Informatii de utilizare impotriva sobolanilor:

Securizati momeala in cantitati de 15 – 200 gr. in staţii de intoxicare acoperite, protejate cu o cheie care se plaseaza la interval de 10 m. (5 m. in zonele cu infestare ridicata) in zonele in care sobolanii au fost semnalati. Verificati la intervale regulate consumul de momeala si faceti un schimb de momeala atunci cand este necesar, daca momeala a fost consumata sau deteriorata, pana cand nu se mai observa prezneta rozatoarelor. Repetati tratamentul in cazul infestarilor nou aparute (ex. urme noi sau excremente).

Nu mutati si nu deranjati statiile de intoxicare timp de cateva zile dupa plasarea momelii. Daca in 7 – 10 zile nu se semnalizeaza consumul momelii din statiile de intoxicare mutati-le in alta zona pe care o considerati infestata cu sobolani. Daca toata momeala a fost consumata, reincarcati statiile de intoxicare cu cantitatea de momeala maxima admisa si plasati mai multe statii de intoxicare. Inlocuiti momelile consumate de rozatoare sau cele care au fost afectate de apa sau care au fost contaminate de murdarie. Nu mariti cantitatea de raticid in statia de intoxicare.

In sistemele de canalizare – Pentru utilizare în sistemele de canalizare, unde nu exista risc pentru copii, animale de companie si specii neavizate se vor securiza plicurile la structurile disponibile, cu sarma, astfel incat plicurile sa nu fie luate de apa.

Securizati momeli de 15 – 200 gr pe statie la structurile disponibile astfel incat momeala sa nu fie luata de apa. Verificati la intervale regulate consumul momelilor si inlocuiti momeala consumata sau deteriorata pana cand consumul inceteaza. Repetati tratamentul in cazul infestarilor nou aparute.

Informatii de utilizare impotriva soarecilor:

Securizati momeli de 15 – 30 gr. in statii de intoxicare acoperite plasate la interval de 5 m. (2 m. in zonele cu infestare ridicata) in zonele in care au fost vazuti soareci. Verificati la intervale regulate consumul momelilor si inlocuiti-le pe cele sau deteriorate pana cand consumul inceteaza. Repetati tratamentul in cazul infestarilor nou aparute (ex. urme noi sau excremente).

Soarecii sunt foarte curiosi si ar putea ajuta programul de combatere daca ati muta momelile la interval de 2-3 zile, atunci cand punctele de intoxicare sunt inspectate si reumplute. Controlati frecvent punctele de intoxicare in primele 10-14 zile si inlocuiti momelile consumate de rozatoare, cele afectate de apa sau contaminate de murdarie. Daca toata momeala a fost consumata, reincarcati statiile de intoxicare cu cantitatea de momeala maxima admisa si plasati mai multe statii de intoxicare. Nu mariti cantitatea de raticid in statia de intoxicare.

Aviz Rodex Pasta.pdf
Eticheta Rodex 3-A3.pdf
Descriere Rodex Pasta Bait.pdf

 Pelgar International

2 recenzii pentru Raticid Rodex Pasta Bait, 20 kg

  1. Evaluat la 5 stele din 5

    Szabo

    bun raticid. Felicitari pentru servicile pe care le oferiti

  2. Evaluat la 5 stele din 5

    Traian Badea

    Va multumesc!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *