Raticid Rodex Pasta Bait, 5 kg

5.00 out of 5

Raticid Rodex Pasta Bait, 5 kg

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza a 5 evaluări ale clienților
(5 recenzii clienți)

167,20 lei

Stoc epuizat

Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Caracteristici raticid Rodex Pasta Bait:

Rodex Pasta Bait este o momeala gata de utilizare, de tip pasta, cu atractant. Rodex Pasta Bait este un raticid sub forma de pasta de culoare roz, ambalat in pliculete de 15 gr. care sunt confectionate dintr-o hartie speciala, biodegradabila. Are un amestec de faina, grau, cereale tocate, untura moale si aroma de arahide sintetice pentru o hrana cu energie ridicata. Utilizarea aromei de arahide sintetice permite produsului sa fie folosit in situatii sensibile, atunci cand produsele care contin nuci nu ar fi autorizate.

Rodex Pasta Bait este un raticid eficient impotriva tuturor rozatoarelor. Are un continut ridicat de aport energetic care face formularea sa fie folosita si in situatii de frig sau acolo unde rozatoarele au refuzat alte momeli.

Mod de utilizare impotriva sobolanilor:

Securizati momeala in cantitati de 15 – 200 gr. in statii de intoxicare acoperite, protejate cu o cheie. Statiile de intoxicare se plaseaza la interval de 10 m. (5 m. in zonele cu infestare ridicata) in zonele in care sobolanii au fost semnalati. Verificati la intervale regulate consumul de momeala si faceti un schimb de momeala atunci cand este necesar, daca momeala a fost consumata sau deteriorata. Tratamentul se repeta pana cand nu se mai observa prezenta rozatoarelor. Repetati tratamentul in cazul infestarilor nou aparute (ex. urme noi sau excremente).

Nu mutati si nu deranjati statiile de intoxicare timp de cateva zile dupa plasarea momelii. Daca in 7 – 10 zile nu se semnalizeaza consumul momelii din statiile de intoxicare mutati-le in alta zona pe care o considerati infestata cu sobolani. Daca toata momeala a fost consumata, reincarcati statiile de intoxicare cu cantitatea de momeala maxima admisa si plasati mai multe statii de intoxicare. Inlocuiti momelile consumate de rozatoare sau cele care au fost afectate de apa sau care au fost contaminate de murdarie. Nu mariti cantitatea de raticid in statia de intoxicare.

In sistemele de canalizare – Pentru utilizare in sistemele de canalizare, unde nu exista risc pentru copii, animale de companie si specii neavizate. Plicurile de raticid se vor securiza la structurile disponibile, cu sarma, astfel incat plicurile sa nu fie luate de apa.

Securizati momeli de 15 – 200 gr pe statie la structurile disponibile astfel incat momeala sa nu fie luata de apa. Verificati la intervale regulate consumul momelilor si inlocuiti momeala consumata sau deteriorata pana cand consumul inceteaza. Repetati tratamentul in cazul infestarilor nou aparute.

Mod de utilizare impotriva soarecilor:

Securizati momeli de 15 – 30 gr. in statii de intoxicare acoperite plasate la interval de 5 m. (2 m. in zonele cu infestare ridicata) in zonele in care au fost vazuti soareci. Verificati la intervale regulate consumul momelilor. Inlocuiti-le pe cele sau deteriorate pana cand consumul inceteaza. Repetati tratamentul in cazul infestarilor nou aparute (ex. urme noi sau excremente).

Soarecii sunt foarte curiosi si ar putea ajuta programul de combatere daca ati muta momelile la interval de 2-3 zile, atunci cand punctele de intoxicare sunt inspectate si reumplute. Controlati frecvent punctele de intoxicare in primele 10-14 zile si inlocuiti momelile consumate de rozatoare, cele afectate de apa sau contaminate de murdarie. Daca toata momeala a fost consumata, reincarcati statiile de intoxicare cu cantitatea de momeala maxima admisa si plasati mai multe statii de intoxicare. Nu mariti cantitatea de raticid in statia de intoxicare.

Atentionari la utilizarea raticidului Rodex Pasta Bait:

Cititi intotdeauna eticheta produsului inainte de utilizare si urmariti instructiunile de utilizare.
In cazul utilizatorilor profesionali se recomanda folosirea echipamentului individual de protectie.
A se purta manusi de protectie de fiecare data cand manevrati raticidul.
Momelile se vor depozita intr-un loc securizat, in statii toxice sau prin alte metode corespunzatoare, astfel incat sa nu existe risc de ingerare accidentala de catre copii sau animale domestice.
In caz de otravire accidentala sunati de urgenta la medic si comunicati substanta activa – brodifacoum.

Informatii despre raticidul Rodex Pasta:
Mod de prezentare Galeata 5 kg
Compozitie/Substanta activa Bromadiolon – 0.005 %
Producator Pelgar
Combate activitatea Soareci, Sobolani
Utilizare Populatie, Profesionala
Formulare Pasta
Tipuri Aplicare Momeala

Pentru informatii suplimentare si articole de referinta vizitati pagina de Blog (click aici), Fitomag

Leaflet_Rodex_Pasta_Bait
Certificat_Rodex_Pasta
Fisa_de_securitate_Rodex_Pasta_Bait
Prelungire Certificat Rodex Pasta_2019

Informatii suplimentare

Greutate 5 kg
Ambalare

5 kilograme, 20 kilograme

Combate Activitateaa
Destinatie uz

,

Efect asupra albinelor

Cu

Formulare/Stare

Tipuri de aplicare

Utilizatori

Amatori, Profesionisti

5 recenzii pentru Raticid Rodex Pasta Bait, 5 kg

 1. Evaluat la 5 stele din 5

  Alin Mitan

  Cu siguranță una dintre cele serioase firme de pe piata. Felicitari

 2. Evaluat la 5 stele din 5

  Relu

  Folosesc raticidul acesta pentru a scapa de soarecii de camp care ajung la radacinile vitei de vie. Il recomand

 3. Evaluat la 5 stele din 5

  Rares

  bune rezultate

 4. Evaluat la 5 stele din 5

  David

  f. bun

 5. Evaluat la 5 stele din 5

  Alinus

  O galeata de 5 kg ma ajunge tot anul. Pun plicurile in statiile de plastic si verific la fiecare 2 saptamani. Stau la marginea orasului, la casa si asa ma protejez an de an de invazia soarecilor de camp din perioada ploioasa si cand vine toamna. Felicitari

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse alternative