Raticid Starkorat Block Cerat, 10 kg

5.00 out of 5

Raticid Starkorat Block Cerat, 10 kg

(2 recenzii de la clienți)

Caracteristici:

Daunatori: Rozatoare

Momeala: Atractant

Substanta activa:

Brodifacoum – 0,005%
Denatonium Benzoat – 0,001%

295,40 lei

Stoc epuizat

Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Informatii despre raticidul Starkorat Block Cerat 10 kg:
Mod de prezentare  Cutie carton 10 kg
Compozitie/Substanta activa
Brodifacoum pur 0,005g
Denatomium benzoat 0,001g
Zaharuri, faini, arome apetisante, uleiuri 100g
Producator I.N.D.I.A. Industries Chemicals
Combate activitatea Soareci, Sobolani
Utilizare Populatie, Profesionala
Concentratie de utilizare Gata preparat
Tipuri Aplicare Momeala

Starkorat Block Cerat este o momeala raticida, eficienta impotriva soarecilor, sobolanilor si soarecilor de camp de orice specie, care contine Brodifacoum. Inghitirea unei cantitati este suficienta pentru a provoca moartea rozatorului intre 3-5 zile, fara sa creeze alarma sau sa trezeasca suspiciuni intre ceilalti membri ai coloniei. Acest lucru este posibil datorita mecanismului de actiune a anticoagulantilor indirecti, caare nu  le provoaca dureri rozatoarelor, ci hemoragii interne letale in decurs de cateva zile. In plus, rozatoarele sunt cuprinse de senzatii de sufocare si vor muri in locuri deschise.

Starkorat Block Cerat este preparat din momeli cerate, datorita retetei bine dozate cu substante apetisante (grasimi, uleiuri, zaharuri), arome atragatoare si parafine, este rezistent la apa, se poate folosi cu succes pentru deratizarea oricarui ambient domestic si civil (case, birouri, comunitati, industrie) si pentru tratamente specifice in locuri deosebit de umede (retele de scurgere, tuburi, canale, etc) si la loc deschis. Matricea parafinica chiar daca este redusa ii confera momelii o rezistenta la mare umiditate si/sau la contactul temporar cu apa.

Utilizarea raticidului Starkorat Block Cerat:

Dupa ce a fost inspectata zona infestata se vor crea puncte-momelii cu 60 grame pentru sobolani  si 40 grame pentru soareci, in apropiere de de gaurile rozatoarelor, de-a lungul pistelor facute de acestia, in locurile cu cea mai mare frecventare. Se va evita atingerea produsului cu mainile neprotejate. Momelile trebuie puse astfel incat sa fie minimalizat riscul de inghitire involuntara de catre animalele non-tinta si , de aceea, trebuie sa fie asezate in interiorul unei cutii de dispersie sau intr-o statie de intoxicare.
In deratizarea din interiorul tuburilor de evacuare, atunci cand nu pot fi atinse de animalele non-tinta sau de om, momeliile pot fi ancorate direct pe peretii interiori. Se va verifica din cand in cand cantitatea de momeala si se va reinnoi la nevoie.
In timpul deratizarii, se va semnaliza exact zona interesata. Daca sunt gasiti sobolani sau soareci morti, acestia trebuie ingropati sau arsi fara sa fie atinsi cu mainile neprotejate.

Informatii medicale despre Starkorat Block Cerat:

Otravirea grava prin ingerare. Simptome de intoxicare: hemoragii cutane si a mucoaselor. Simptologia este cu precadere hemoragica.
Antitod: Vitamina K1
In caz de otravire grava se vor efectua injectii cu vitamina K1. Se va apela de urgenta la un medic.
Compozitie, 100g de formulat contin:

Brodifacoum pur 0,005g
Denatomium benzoat 0,001g
Zaharuri, faini, arome apetisante, uleiuri 100g

Fisa tehnica STARKORAT BLOCK CERAT.pdf

Informații suplimentare

ambalare

200 g, 10kg

Combate Activitateaa

,

Destinatie uz

,

Producator

Tip raticid

Substanta activa

2 recenzii pentru Raticid Starkorat Block Cerat, 10 kg

  1. Bl. 10 Arges

    il folosesc in subsolul blocului. Dupa ce mostrii de sobolani am vazut acum 2 ani, luam prin asociatie in fiecare primavara 10 kg de batoane de otrava si le imprastiem la subsol. Din fericire nu am mai vazut de atunci sobolani, sper ca prima data cand am folosit batoanele sa ne fi scapat de ei. Acum doar sa punem ca sa nu mai avem surprize. Felicitari pentru profesionalism

  2. Miruna Enache

    foarte bun raticidul

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…