Florone, 1 L

5.00 out of 5

Florone, 1 L

(O recenzie client)

201,50 lei

In Stoc
Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Florone este un biostimulator pentru inradacinare obtinut din proteine vegetale hidrolizate care stimuleaza inflorirea precoce, producand astfel un numar mai mare de butoni florali si de lastari secundari, imbunatateste accelerarea cresterii plantelor, ingrosarea tulpinii și are efect de retardant de crestere, reducand distanta dintre internodii.Astfel frunzele plantelor vor fi mai sanatoase si de un verde mai intens iar sub pamant radacina va fi mult mai bine dezvoltata.

Recomandari de utilizare:

Este recomandata atat aplicarea foliara cat si cea prin irigare. La flori este recomandat ca prima aplicare sa inceapa dupa ciupirea plantelor, in aproximativ 2-3 saptamani, cand incep dezvoltarea lastarii secundari, iar apoi se pot efectua tratamente la interval de 7-14 zile, in functie de specie si de modul de crestere al plantei. La legume se pot efectua aplicari in perioadele cu luminozitate scazuta in care se doreste prevenirea alungirii plantelor si stimularea unei infloriri timpurii.

Cu3-4 zileinainte de aplicarea produsului nu se efectueaza fertilizari cu biostimulatori. Plantele trebuie sa fie udate temeinic inainte de aplicarea produsului, in mod deosebit vara cand temperaturile sunt ridicate. Primul efect al tratamentului cu Florone apare dupa cateva ore de la aplicare. Se va observa o usoara ofilire a plantelor din cauza stresului. Dupa 2-3 zile de la aplicare aspectul de ofilire va disparea si plantele vor arata sanatoase. Daca plantele nu vor avea efectul de stres dupa aplicarea tratamentului inseamna ca trebuie revenit cu o doză mai mare de Florone. In perioada ofilirii plantelor este recomandat sa nu se aplice tratamente fitosantinare sau fertilizari.

Compozitie produs:

4% Aminoacizi liberi
1% Azot total (N): 1% azot organic (N)
10% Fosfor (P) – pentaoxid de fosfor (P2O5) solubil in apa
10% Potasiu (K) – oxid de potasiu (K2O) – solubil in apa
0.25% Bor (B) solubil in apa
0.20% Molibden (Mo) chelat EDTA

Plante tratate: legume (tomate, castraveți, ardei, vinete, dovleci, fasole, pepeni), flori, plante ornamentale (muscate, petunii, crizanteme, lavanda, poinsetia, primula, galbenele, dalia, ochiul boului), pomi fructiferi si vita de vie.

Cultura Doza
Aplicare foliara Aplicare prin irigare
Legumicultura 50-75 ml/100 l apa 2 litri/ha
Culturi hidroponice 50-75 ml/100 l apa 2 litri/ha
Pomi fructiferi si vita de vie 50-200 ml/100 l apa 2-4 litri/ha
Flori 100-500 ml/100 l apa

Informații suplimentare

Cultura

Arbori ornamentali, Ardei, Broccoli, Cais, Cartof, Castan, Castraveti, Ceapa, Cires, Conopida, Crizanteme, Dovlecel, Fasole, Garoafe, Gogosari, Gutui, Kalanchoe, Lalele, Mar, Mazare, Morcov, Nuc, Par, Pastarnac, Pepeni, Piersic, Prun, Salata verde, Spanac, Tomate, Trandafiri, Varza, Vinete, Violete, Visin, Vita de vie

Formulare/Stare

Producator

Tipuri de aplicare

Utilizatori

Amatori, Profesionisti

Sustanta activa de crestere

Azot, Bor, Fosfor, Molibden, Potasiu

1 recenzie pentru Florone, 1 L

  1. Aurora Florea

    visam si speram ca o sa se aseze lucruri si vom putea si noi sa devenim producatori prin munca noastra

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *