Dispozitiv alungat pasari Bird F-400

0 out of 5

Dispozitiv alungat pasari Bird F-400

425,60 lei

In Stoc

Descriere

Dispozitiv alungat pasari Bird F-400

Natura isi dicteaza principiile, unul dintre care fiind si selectia naturala. Speciile pradatoare de pasari, cum sunt vulturii sau soimii, vaneaza si se hranesc cu alte specii inofensive, dar care sunt daunatoare activitatii omului.

Dispozitivul Bird F-400 foloseste principiul redarii trilurilor de vanatoare ale acestor pasari pradatoare (vulture, bufnita, soim), pentru a tine la distanta specii precum randunelele, graurii, ciorile, vrabiile si alte specii de pasari.

In momentul in care dispozitivul Bird F-400 detecteaza prezenta pasarilor in raza sa de actiune, incepe sa emita triluri de primejdie (cu un nivel sonor maxim de 120 dB). Detectorul este dotat cu cel mai nou tip de radar, iar sunetele emise nu sunt deranjante pentru persoane. Aceasta metoda umana si ecologica va rezolva problema pasarilor nedorite, indepartandu-le pe o suprafata de pana la 400 mp,  fara a le face vreun rau acestora sau altor vietati.

Pe langa acestea, dispozitivul va va ajuta in alungarea rozatoarelor de camp si iepurilor.

Aparatul poate fi setat pe modurile:

  • AUTO – Aparatul va functiona automat, emitand trilurile de primejdie ale pasarilor pradatoare la fiecare 5-30 de minute pe parcursul zilei. Intervalul si volumul se pot ajusta in functie de preferinte. Astfel, suprafata maxima ce va fi protejata ajunge pana la 400 mp. Aparatul este dotat cu o fotocelula care are rolul de a dezactiva functionarea automata pe timpul noptii, atunci cand activitatea majoritatii pasarilor este aproape inexistenta. De asemenea, dispozitivul poate fi oprit cu ajutorul switch-ului (OFF).
  • PIR MODE – Aparatul va functiona si va emite sunetele de primejdie doar in momentul in care este detectata o pasare sau o alta vietuitoare in zona de actiune.

Specificatii tehnice

Producator Autohton
Tensiune alimentare (V)
220
Distanta de detectie miscare (m)
10
Suprafata de acoperie (mp)
400
Nivel sonor (dB)
120
Sunet
triluri de vanatoare ale vulturului, soimului, bufnitei

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dispozitiv alungat pasari Bird F-400”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *