Repelent reptile, 1 kilogram

5.00 out of 5
Reducere!

Repelent reptile, 1 kilogram

(2 recenzii de la clienți)

64,40 lei 42,90 lei

In Stoc
Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Caracteristici repelent reptile:

Repelent reptile – produs care previne si protejeaza in mod natural un spatiu de prezenta serpilor si reptilor in zonele interioare. Produsul poate fi aplicat in toate locurile in care se doreste previnerea unei infestari cu reptile (gradini, locuri de campare, spatii de depozitare, etc.).

Produsul este fabricat din uleiuri esentiale ale caror arome functioneaza ca si repelent natural pentru reptile. Produsul, atunci cand este utilizat in mod corespunzator, nu este periculos pentru oameni, animale si plante. Produsul nu contine substate chimice si nu este daunator pentru mediul inconjurator.

Mod de utilizare repelent reptile:

Se presara zona cu aproximativ 15 grame de repelent reptile (potrivit pentru circa 1 mp). Se paote presara repelent si de-a lungul traseului urmat de reptile si in alte locuri unde se suspecta prezenta lor. Eficacitatea acestui repelent dureaza aproximativ o saptamana. In acest timp repelentul are rol de tratament pentru combatarea infestarii.

Mentine la distanta reptilele: se trateaza zona pana la disparitia infestarii. Precipitatii abundente si irigarea terenului poate reduce eficacitatea tratamentului.

Pentru a proteja o zona in interiorul careia este posibil sa existe reptile, este nevoie mai intai sa se aplice o cantitate mica de repelent de reptile pe toata suprafata. Dupa 48 de ore, timpul necesar pentru a permite reptilelor sa se indeparteze de zona care trebuie protejata, se aplica repelent de-a lungul perimetrului. Acesta se aplica pe o banda lata de circa 15-20 cm.

Realizarea tratamentului se face marginal, de jur imprejurul zonei care se doreste a fi protejata. Se aplica o banda de aproximativ 15-20 cm. impiedicand astfel accesul reptilelor in zona „protejata”. Daca deja exista reptile in zona respectiva si tratamentul nu mai este preventiv atunci trebuie lasata o suprafata de 2 metri lungime pe unde reptilele sa paraseasca suprafata tratata.

Dupa o saptamana se inchide cu repelent si zona respectiva blocand in totalitate accesul in zona. Daca tratamentul se face in jurul unui lac atunci banda protectoare trebuie amplasata la 1-2 metri de lac, de jur imprejurul acestuia. Daca lacul este foarte mare se face „bariera de protectie” in directia unde se afla habitatul pe o lungime cat mai mare.

Daca exista certitudinea ca in interiorul zonei care trebuie protejata nu exista reptile, se aplica repelentul pe o portiune lata de circa 15-20 cm.

Substanta poate fi aplicat pe langa apa, dar nu in apa. Pentru a evita ca reptilele sa ajunga si sa colonizeze lacuri, fantani, piscine, etc. se aplica pe o portiune de circa 15-20 cm. Tratamentul se face in jurul ochiurilor de apa, pe limita maxima de prea plin.

Este indicata utilizarea repelentului, avand un regulator de emitere a vaporilor care ii permite saramana activ timp de 2 luni in conditii atmosferice normale.

Atentionari la utilizare a repelentului de reptile:

Repelentul se tine departe de copii si de animalele domestice.
Produsul se foloseste doar conform cu instructiunile de pe ambalaj.
Se recomanda folosirea manusilor de cauciuc pentru protectie sau spalarea foarte riguroasa a mainilor, dupa venirea in contact cu produsul!
Repelentul poate sa provoace alergii la persoanele sensibile la uleiuri esentiale.

O ploaie abundenta nu afecteaza produsul. Totusi, dupa o ploaie prelungita si puternica, este nevoie sa se repete tratamentul. Cand mirosul caracteristic al produsului se diminueaza, eficacitatea acestuia este redusa.

Informatii despre repelent reptile:
Producator Orvital Flortis
Modalitate ambalare Cutie de 1 kg.
Combate activitatea Serpi, reptile

Pentru informatii suplimentare si articole de referinta vizitati pagina de Blog (click aici), Fitomag

Informații suplimentare

Producator

Combate Activitateaa

Material repelent

Destinatie uz

,

Formulare/Stare

Tipuri de aplicare

2 recenzii pentru Repelent reptile, 1 kilogram

 1. Florian

  functioneaza cat sa poti sa trimiti sarpele la plimbare

 2. Florian

  capcane sau otrava pentru reptile nu exista?

  • Consultant Fitomag (store manager)

   Nu exista nici o alta metoda certificata de combatere pentru reptile. Repelentul este folosit pentru a indeparta o reptila de pe un anumit teritoriu sau pentru a tine la distanta reptila din acel teritoriu.

   Va stam la dispozitie!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *