GhiloStation s13, Mice Cart

3.67 out of 5

GhiloStation s13, Mice Cart

(3 recenzii de la clienți)

Statie de intoxicare de carton Ghilotina Mice Cart:

Daunatori vizati: Soareci, Sobolani.

2,10 lei

In Stoc
Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Caracteristici statie intoxicare GhiloStation s13, Mice Cart:

Statie de intoxicare GhiloStation s13, Mice Cart este realizata integral din carton. Statia de intoxicare este realizata pentru utilizarea in tratamente de deratizare pentru soareci si sobolani. Se utilizeaza ca si cutie de protectie pentru plasarea de raticid. In GhiloStation s13 si in variante de statii de intoxicare cu aceste caracteristici, se poate folosi in siguranta raticid cu scopul deratizarii ariilor interne.
Statie de intoxicare care se poate adaptata pentru toate tipurile de momeala: de tip pasta, de tip pulbere si parafinata.

Mod de utilizare statie intoxicare GhiloStation s13, Mice Cart:

Statia intoxicare GhiloStation s13, Mice Cart este destinata utilizari in toate spatiile interioare din domenii industriale, civile si domestice.
In interiorul statiei de intoxicare se aseaza intre 3-4 pliculete de raticid si se amplaseaza capcana in spatii fara umezeala.
Ca si amplasare, statiile de intoxicare de plastic trebuie sa fie asezate la interior, ferite de umezeala, in spatiile de depozitare sau de productie, la nivelul fiecarui raft sau raion. Se mai utilizeaza in colturile zidurilor cladirii si pe traseul unde a fost semnalata prezenta rozatoarelor. Rozatoarele semnaleaza prezenta in locatie prin excremente, cuiburi, mizerie sau urme specifice de hranire ale acestora. Statiile din plastic cu rezistenta la umezeala sunt destinate utilizari la exterior, unde se va realiza o bariera protectiva formate din statii de intoxicare umplute cu raticid. Astfel rozatoarele se hranesc cu raticid, iar tratamentul devine eficient inainte ca rozatoarele sa patrunda la interior.

Tratamentul la interior se realizeaza doar in locatiile necirculate: poduri, spatii in constructie, garaje si beciuri. Se folosesc statii de intoxicare pentru ca rozatoarele sa nu duca raticidul spre cuib. In acest mod scade riscul de intoxicare pentru animale non-vizate. Statiile de intoxicare ofera un loc sigur de hranire pentru rozatoare si asigura eficienta tratamentului.

Atentionari la folosirea statie intoxicare GhiloStation s13, Mice Cart:

Statie intoxicare GhiloStation s13 foloseste doar pentru scopul pentru care a fost realizata.
Statiile de intoxicare care contin raticid trebuie sa fie amplasate doar in locurile unde nu au acces copii sau animalele domestice.
Exista foi autocolante cu rol de informare, de pericol si pentru scopul pentru care aceste capcane au fost concepute, care se lipesc pe statia de intoxicare.
Pentru exterior se recomanda utilizarea de statii de intoxicare din pvc, inox sau alt material care sa reziste la conditii meteo. La exterior se utilizeaza statii de intoxicare securizate pentru protectia  animalelor non-vizate! Acestea se pot aseza de-a lungul cladirii si se pot monta si cu dibluri pentru a putea fi fixate permanent.

Dimensuni 13x7x7cm
Material Carton
Producator Ghilotina
Combate activitatea Soareci
Modalitate de ambalare 1 Unitate

Pentru informatii suplimentare si articole de referinta vizitati pagina de Blog (click aici), Fitomag

Informații suplimentare

Producator

Protectia contra

,

Material statie

Combate Activitateaa

Destinatie uz

,

Zone de utilizare

Interior

3 recenzii pentru GhiloStation s13, Mice Cart

 1. Marian

  statie de carton in care pun otrava de soareci. Este buna atunci cand nu ploua sau este umezeala in locatie

 2. Mariana

  Care sunt dimensiunile statiei?

  • Consultant Fitomag (store manager)

   Dimensiunile sunt 13x7x7cm.

   Va multumim!

 3. Mariana

  Livrare rapida

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…