GhiloStation s26, Rat Cart

5.00 out of 5
Reducere!

GhiloStation s26, Rat Cart

(O recenzie client)

3,39 lei 2,99 lei

In Stoc
Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Caracteristici statie de intoxicare GhiloStation s26, Rat Cart:

Statie de intoxicare GhiloStation S26, pentru tratamente de deratizare impotriva sobolanilor. Statia GhiloStation s26 este realizata integral din carton. Gaura de acces in interiorul statiei de intoxicare are o dimensiune potrivita pentru a permite intrarea in statie atat pentru soareci, cat si pentru sobolani.
In GhiloStation s13 se poate folosi in siguranta raticid cu scopul deratizarii ariilor interne.
Statia de intoxicare este adaptata pentru toate tipurile de momeala: de tip pasta, de tip pulbere, parafinata si lichida.

Mod de utilizare statie intoxicare GhiloStation S26, Rat Cart:

Statia intoxicare Rat Cart, este complet realizata din carton. Statia este destinata pentru utilizare in toate spatiile interioare din domenii industriale, civile si domestice.
In interiorul statiei de intoxicare se aseaza intre 3-4 pliculete de raticid si se amplaseaza capcana in spatii fara umezeala.

Ca si amplasare, statiile de intoxicare de plastic trebuie sa fie asezate la interior, ferite de umezeala, in spatiile de depozitare sau de productie, la nivelul fiecarui raft sau raion. Se mai utilizeaza in colturile zidurilor cladirii si pe traseul unde a fost semnalata prezenta rozatoarelor. Rozatoarele semnaleaza prezenta in locatie prin excremente, cuiburi, mizerie sau urme specifice de hranire ale acestora. Statiile din plastic cu rezistenta la umezeala sunt destinate utilizari la exterior, unde se va realiza o bariera protectiva formate din statii de intoxicare umplute cu raticid. Astfel rozatoarele se hranesc cu raticid, iar tratamentul devine eficient inainte ca rozatoarele sa patrunda la interior.

Tratamentul la interior se realizeaza doar in locatiile necirculate: poduri, spatii in constructie, garaje si beciuri. Se folosesc statii de intoxicare pentru ca rozatoarele sa nu duca raticidul spre cuib si sa apar risc de intoxicare pentru animale non-vizate. Statiile de intoxicare ofera un loc sigur de hranire pentru rozatoare si asigura eficienta tratamentului.

Atentionari la folosirea statie intoxicare GhiloStation S26, Rat Cart:

Statie intoxicare Rat Cart se foloseste doar pentru scopul pentru care a fost realizata.
Statiile de intoxicare care contin raticid trebuie sa fie amplasate doar in locurile unde nu au acces copii sau animalele domestice.
Exista foi autocolante cu rol de informare, de pericol si pentru scopul pentru care aceste capcane au fost concepute, care se lipesc pe statia de intoxicare.

Dimensuni 32x12x10cm
Material Carton
Producator Ghilotina
Combate activitatea Sobolani
Modalitate de ambalare 1 Unitate

Pentru informatii suplimentare si articole de referinta vizitati pagina de Blog (click aici), Fitomag

Informații suplimentare

Producator

Protectia contra

,

Material capcana

Combate Activitateaa

,

Destinatie uz

,

Material statie

1 recenzie pentru GhiloStation s26, Rat Cart

  1. Mariana

    Un produs accesibil!!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…