Eticheta statie intoxicare

5.00 out of 5

Eticheta statie intoxicare

(O recenzie client)

Eticheta statii de intoxicare – Eticheta de avertizare asupra continutului pentru statiile de intoxicare de tip carton, plastic sau cu structura metalica!

0,37 lei

In Stoc
Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Caracteristici eticheta:

Eticheta de avertizare pentru marcarea statiilor de intoxicare. Eticheta are inscriptionate informatii si spatiul de completare necesar pentru avertizarea asupra continutului, numarul si despre data realizarii tratamentului.
Etichetele de avertizare se folosesc pentru statiile de intoxicare de tip carton, plastic sau cu structura metalica.

Mod de utilizare eticheta:

Eticheta este autocolanta, putand fi atasata cu usurinta pe statia de intoxicare. Aceasta prezinta loc de completare pentru informatiile tehnice necesare atunci cand se folosesc tratamente raticide.
Partea de avertizare arata ca locatia este sub tratament. Este necesar ca sa avertizeze personalul non-vizat de prezenta statiilor de intoxicare, umplute cu raticid.
Etichetele de avertizare sunt rezistente la intemperii, radiatii UV, medii uleioase. Utilizarea acestor etichete pe statiile de intoxicare sunt necesare pentru a semnaliza diverse restrictii si pericole.

Este necesara utilizarea a unui numar egal de etichete de avertizare autoadezive, pentru fiecare statie de intoxicare utilizata in tratamentul de deratizare. Statiile de intoxicare etichetate sunt obligatii de respectat pentru prestatorii de servicii DDD.Dimensiunea acestor etichete este de 12.5 cm x 9 cm. Eticheta de avertizare este taiata standard la aceasta dimensiune si este imprimanta pe hartie autocolanta. Partea inscriptionabila trebuie completata cu toate informatiile necesare inainte de inceperea tratamentului. Partea adeziva se da jos din colt si eticheta se poate atasa pe statia de intoxicare. Dupa terminarea tratamentului aceasta se poate da jos prin spalare insistenta cu apa si sapun.

 Informatii despre eticheta:
Dimensiuni 12.5 x 9 cm
Material Hartie Adeziva
Producator Fitomag
Combate activitatea        –
Modalitate de ambalare 1 Unitate

Pentru informatii suplimentare si articole de referinta vizitati pagina de Blog (click aici), Fitomag

Informații suplimentare

Producator

Material capcana

Destinatie uz

,

1 recenzie pentru Eticheta statie intoxicare

  1. DDD

    livrare promta si profesionalism

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…