Mice Station Transparent

5.00 out of 5
Reducere!

Mice Station Transparent

(2 recenzii de la clienți)

5,04 lei 4,56 lei

In Stoc
Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Caracteristici statie de intoxicare Mice Station Transparent:

Mice Station Transparent este o statie de intoxicare in care se utilizeaza momeala raticida, prevazuta cu capac transparent. Se foloseste pentru deratizarea ariilor interne si externe. Statia este versatila si adaptata oricarui tip de momeala (de tip pasta, de tip pulbere si parafinata). Ea este realizata dintr-un plastic rezistent la orice conditie meteorologica si la ceata si are un sistem special de inchidere cu o cheie de siguranta din plastic. Consumul momelii amplasate in statie, poate fi verificat cu usurinta prin capacul transparent.

Mod de utilizare statie de intoxicare Mice Station Transparent:

Deschideti capacul statiei de intoxicare, introduceti momeala raticida in interior, inchideti capacul si asezati statia pe sol sau la perete. Cand statia este amplasata se evita blocarea gaurilor de acces ale acesteia.

Locuri de utilizare Mice Station Transparent: In toate spatiile industriale, civile, domestice. Statiile de intoxicare Mice Station se utilizeaza, atat in spatiile externe, cat si interne. Se folosesc in operatiuni de deratizare in zonele cu o suprafata mare, in special in uzine, fabrici si depozite, unde exista posibilitatea de aparatie a soarecilor de camp si a soarecelui de casa. Statiile de intoxicare sunt destinate unei protectii de durata mare a raticidului, pana cand rozatoarele ajung sa consume momeala raticida. Aceste statii de plastic sunt deja turnate in forma specifica si se blocheaza printr-o cheie! In interiorul statiei de intoxicare se aseaza intre 2-4 pliculete de raticid si se amplaseaza statia la exterior, fara pericol sa fie deteriorate de umezeala sau de alti factori externi.

Ca si asezare, statiile de intoxicare Mice Station, pot fi utilizate in zonele cu suprafata mare, cu o asezare intre 5-10 metri distanta intre statii. Rozatoare vizate pentru consumul de momeala din aceasta statie sunt doar rozatoarele de talie mica, in special soricei de camp, care reprezinta o problema pentru structurile construite in afara orasului, datorita faptului ca se regasesc in numar mare. Primavara si toamna acesti daunatori au tendinta sa migreze in cladiri, pentru hrana si caldura.
Statiile de intoxicare sunt destinate uzului general si asigura un loc sigur de hranire pentru rozatoare.

Capcana se verifica de la distanta datorita capacului transparent. In momentul in care raticidul este consumat statie de intoxicare se reumple cu momeala raticida.

Atentionari la folosirea statiei de intoxicare Mice Station Transparent:

Statie de intoxicare Mice Station se foloseste doar pentru scopul pentru care a fost realizata.
Statiile de intoxicare care contin raticid trebuie sa fie securizate cu cheie in locurile unde au acces copii sau animalele domestice.
La utilizare si in operatiunea de verificare a raticidului, utilizatorul trebuie sa poarte manusi de protectie.
Pentru exterior se recomanda utilizarea de statii de intoxicare din pvc, inox sau alt material care sa reziste la frig, caldura, ploaie sau la animalele non-vizate, caini sau pisici! Acestea se pot aseza de-a lungul cladirii si se pot monta si cu dibluri pentru a putea fi fixate permanent.

Dimensiuni 125x100x40 mm
Material Plastic
Producator U.E.
Combate activitatea Soareci
Modalitate de ambalare 1 Unitate

Pentru informatii suplimentare si articole de referinta vizitati pagina de Blog (click aici), Fitomag

 

 

 

Informații suplimentare

Producator

Protectia contra

Material capcana

Combate Activitateaa

Destinatie uz

,

2 recenzii pentru Mice Station Transparent

  1. Marius

    Imi place mai mult modelul triungular decat cel patrat. Plus ca este eficient sa fie transparent pentru ca vad momentul exact cant trebuie sa mai pun raticid, felicitari pentru gama diversa de produse si recomandari. Asa putem invata sa ne tratam singuri

  2. Ecaterina

    ma bucur ca v-am gasit. Anul acesta este timpul sa imi schimb toate statiile cumparate acum 5 ani si am gasit alternative bune ca si model si ca si pret.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…