Statie de intoxicare Alpha Long Transparent

0 out of 5
Reducere!

Statie de intoxicare Alpha Long Transparent

12,50 lei 11,80 lei

Stoc epuizat

Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Caracteristici statie de intoxicare Alpha Long Transparent:

Statie de intoxicare Alpha Long – este statia de intoxicare in care se poate folosi in siguranta raticid cu scopul deratizarii ariilor interne si externe. Statia de intoxicare este adaptata pentru toate tipurile de momeala: de tip pasta, de tip pulbere, parafinata si lichida. Statia este dotata in interior cu o vascheta pentru momeala si cu un carlig metalic. Carligul metalic se foloseste pentru a se poate amplasa in siguranta momeala raticida. Mai este dotata cu o cheie din plastic pentru a putea bloca capacul. Varianta Alpha Long Transparent are capac transparent pentru a se putea verifica daca rozatoarele au consumat momeala raticida.

Mod de utilizare statie de intoxicare Alpha Long Transparent:

Deschideti capacul cu ajutorul cheii din dotare, introduceti in interior momeala raticida, utilizand accesoriile pe care le aveti la dispozitie. Capcana se foloseste doar cu capacul inchis. Statia de intoxicare se pozitioneaza evitand obstructionarea intrarilor acesteia.

Locuri de utilizare: Statia se poate folosi atat in ariile interne, cat si in cele externe pentru deratizare si pentru monitorizarea rozatoarelor.
Statiile de intoxicare Alpha sunt la ora actuala unele dintre cele mai fiabile modele de pe piata ca si structura si ca si tip de acoperire. Forma le permite sa fie asezate in orice spatiu, fara sa atraga atentia trecatorilor si sa ofere un loc de hranire pentru orice tip de rozatoare.

Statiile de intoxicare Alpha si Alpha Long sunt modele de statii de intoxicare din plastic dur, tratat. Sunt comercializate cu o cheita care blocheaza statia de intoxicare. Astfel nu are acces personalul neavizat. Ofera un loc de hranire sigur pentru rozatoare. Distanta la care ar trebui sa fie asezate acestea este intre 10-15 metri distanta intre statii. Sunt utilizate prin realizarea unei bariere exterioare, care sa atraga rozatoarele afara din cladiri, inspre exterior.

Atentionari la folosirea statiei de intoxicare Alpha Long Transparent:

Statie intoxicare Alpha Long Transparent se foloseste doar pentru scopul pentru care a fost realizata.
Statiile de intoxicare care contin raticid trebuie sa fie amplasate doar in locurile unde nu au acces copii sau animalele domestice.
Exista foi autocolante cu rol de informare, de pericol si pentru scopul pentru care aceste capcane au fost concepute, care se lipesc pe statia de intoxicare.
Pentru exterior se recomanda utilizarea de statii de intoxicare din pvc, inox sau alt material care sa reziste la conditii atmosferice. Statiile din material dur protejeaza in aceeasi masura si animalele non-vizate! Acestea se pot aseza de-a lungul cladirii si se pot monta si cu dibluri pentru a putea fi fixate permanent.

Dimensiuni 300x90x80 mm
Material Plastic
Producator U.E.
Combate activitatea Sobolani
Modalitate de ambalare 1 Unitate

Pentru informatii suplimentare si articole de referinta vizitati pagina de Blog (click aici), Fitomag

Informatii suplimentare

Producator

Combate Activitateaa

,

Material statie

Destinatie uz

,

Reutilizabila

Poate fi

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Statie de intoxicare Alpha Long Transparent”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *