Ghilotina s24.5, Carto Station

4.00 out of 5

Ghilotina s24.5, Carto Station

(O recenzie client)

2,55 lei

In Stoc
Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Caracteristici statie de intoxicare Carto Station:

Statie de intoxicare Carto Station – sunt realizate din carton caserat si plastefiat exterior, de dimensiuni de 40/15 cm. Statiile de intoxicare sunt inscriptionate conform normelor Uniunii Europene.

Mod de utilizare statie de intoxicare soareci Carto Station:

Statia intoxicare Carto Station este complet realizata din carton. Statia este destinata pentru utilizare in toate spatiile interioare din domenii industriale, civile si domestice.
In interiorul statiei de intoxicare se aseaza intre 3-4 pliculete de raticid si se amplaseaza capcana in spatii fara umezeala.

Ca si amplasare, statiile de intoxicare de plastic trebuie sa fie asezate la interior, ferite de umezeala, in spatiile de depozitare sau de productie, la nivelul fiecarui raft sau raion. Se mai utilizeaza in colturile zidurilor cladirii si pe traseul unde a fost semnalata prezenta rozatoarelor. Rozatoarele semnaleaza prezenta in locatie prin excremente, cuiburi, mizerie sau urme specifice de hranire ale acestora. Statiile din plastic cu rezistenta la umezeala sunt destinate utilizari la exterior, unde se va realiza o bariera protectiva formate din statii de intoxicare umplute cu raticid. Astfel rozatoarele se hranesc cu raticid, iar tratamentul devine eficient inainte ca rozatoarele sa patrunda la interior.

Tratamentul la interior se realizeaza doar in locatiile necirculate: poduri, spatii in constructie, garaje si beciuri. Se folosesc statii de intoxicare pentru ca rozatoarele sa nu duca raticidul spre cuib si sa apar risc de intoxicare pentru animale non-vizate. Statiile de intoxicare ofera un loc sigur de hranire pentru rozatoare si asigura eficienta tratamentului.

Atentionari la folosirea statie de intoxicare Carto Station:

Statie de intoxicare Carto Station se foloseste doar pentru scopul pentru care a fost realizata.
Statiile de intoxicare care contin raticid trebuie sa fie amplasate doar in locurile unde nu au acces copii sau animalele domestice.
Exista foi autocolante cu rol de informare, de pericol si pentru scopul pentru care aceste capcane au fost concepute, care se lipesc pe statia de intoxicare.

Informatii despre statie de intoxicare Carto Station:
Dimensuni 22x12x11 cm.
Material Carton
Producator Ghilotina
Combate activitatea Soareci
Modalitate de ambalare 1 Unitate

Pentru informatii suplimentare si articole de referinta vizitati pagina de Blog (click aici), Fitomag

Informații suplimentare

Producator

Protectia contra

,

Material capcana

Combate Activitateaa

,

Destinatie uz

,

Material statie

1 recenzie pentru Ghilotina s24.5, Carto Station

  1. Petru

    statie de intoxicare de carton si capcane adezive – un fel de joc de strategie

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…