Statie de intoxicare dublu securizata Compact Bait

5.00 out of 5

Statie de intoxicare dublu securizata Compact Bait

(3 recenzii de la clienți)

15,50 lei

Stoc epuizat

Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Caracteristici statie de intoxicare dublu securizata Compact Bait:

Statie de intoxicare Compact Bait – este o statie de intoxicare, cu dubla siguranta. Este necesara pentru a se putea folosi in siguranta raticide cu scopul deratizarii ariilor interne si externe. Este adaptata penru toate tipurile de momeala: de tip pasta, de tip pulbere, parafinata si lichida. Statia este dotata in interior cu o vascheta pentru momeala, cu un carlig metalic in care se poate pune in siguranta momeala parafinata. Mai este dotata cu o cheie din plastic pentru a putea bloca capacul. Statia de intoxicare are un compartiment separat unde se pot folosi capcanele mecanice model Big Cheese STV 100 sau Big Cheese STV 105.

Mod de utilizare statie de intoxicare Compact Bait:

Deschideti capacul cu ajutorul cheii din dotare. Se va tine cont ca aceasta statie are incuietoare dubla, cu un model de cheie universal.
Introduceti in interior momeala, placa adeziva sau capcana mecanica utilizand accesoriile pe care le aveti la dispozitie.
Inchideti capacul, pozitionati statia evitand obstructionarea intrarilor acesteia.

Statia se poate folosi atat in ariile interne, cat si in cele externe pentru deratizare si pentru monitorizarea rozatoarelor.
Statiile de intoxicare Compact Bait sunt modele de statii de intoxicare din plastic dur, tratat, avand o cheita care blocheaza statia de intoxicare. Astfel nu o sa aiba acces personalul neavizat si ofera un loc de hranire sigur pentru rozatoare. Totodata, cheia este una universala, care se potriveste si la modelele Alpha Long si Mice Station.
Spatiile la care ar trebui sa fie asezate aceste capcane este intre 10-15 metri distanta intre statii. Sunt utilizate prin realizarea unei bariere exterioare, care sa atraga rozatoarele afara din cladiri, inspre exterior.

Atentionari la folosirea statiei de intoxicare Compact Bait:

Statie intoxicare Compact Bait se foloseste doar pentru scopul pentru care a fost realizata.
Statiile de intoxicare care contin raticid trebuie sa fie amplasate doar in locurile unde nu au acces copii sau animalele domestice.
Exista foi autocolante cu rol de informare, de pericol si pentru scopul pentru care aceste capcane au fost concepute, care se lipesc pe statia de intoxicare.
Pentru exterior se recomanda utilizarea de statii de intoxicare din pvc, inox sau alt material care sa reziste la frig, caldura, ploaie sau la animalele non-vizate! Acestea se pot aseza de-a lungul cladirii si se pot monta si cu dibluri pentru a putea fi fixate permanent.

Dimensiuni Top 240mm * 195mm, Baza: 220mm * 180mm, Greutate: 346g
Material Plastic
Producator U.E.
Combate activitatea Sobolani
Modalitate de ambalare 1 Unitate

Pentru informatii suplimentare si articole de referinta vizitati pagina de Blog (click aici), Fitomag

Informații suplimentare

Producator

Material statie

Combate Activitateaa

,

Destinatie uz

,

Zone de utilizare

Exterior, Interior

Reutilizabila

Poate fi

3 recenzii pentru Statie de intoxicare dublu securizata Compact Bait

  1. Iosif

    Cel mai bun model de statie de intoxicare. Sta ascunsa si rezista multi ani

  2. Ioan

    Rodex + Statie de intoxicare Compact Bait, reusesc sa imi protejez depozitul de cereale in fiecare an

  3. Lucian Pancu

    Am o ferma de porci si sobolani apar in fiecare luna. Decand cu statiile de intoxicare si raticid de calitate nu mai ii vad. Sunt foarte multumit de rezultate

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…