Statie intoxicare Rat Plast

4.25 out of 5

Statie intoxicare Rat Plast

(4 recenzii de la clienți)

Statie de intoxicare de plastic Rat Plast:

Daunatori vizati: Soareci, Sobolani.

5,10 lei

In Stoc
Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Caracteristici statie intoxicare Rat Plast:

Statie intoxicare Rat Plast este realizata pentru a permite accesul pentru toate tipurile de rozatoare (soareci, sobolani). Statie de intoxicare robusta, de culoare neagra, din plastic. Forma sa dreptunghiulara permite fixarea ei de-a lungul peretilor pe unde circula rozatoarele. Inaltimea sa redusa o fac perfecta pentru perimetrul interior. Se preteaza a fi folosita cu capcanele adezive CatchMaster 1448B sau CatchMaster 48R. Ea este realizata din plastic rezistent la orice conditie meteorologica si poate fi folosita atat la interior, cat si la exterior.

Mod de utilizare statie intoxicare Rat Plast:

Statia intoxicare Rat Plast este destinata utilizari in toate spatiile industriale, civile, domestice, atat la interior, cat si la exterior.
In interiorul statiei de intoxicare se aseaza intre 4-6 pliculete de raticid si se amplaseaza capcana in spatii fara umezeala.
Ca si amplasare, statiile de intoxicare de plastic trebuie sa fie asezate la interior, ferite de umezeala, in spatiile de depozitare sau de productie, la nivelul fiecarui raft sau raion. Se mai utilizeaza in colturile zidurilor cladirii si pe traseul unde a fost semnalata prezenta rozatoarelor. Rozatoarele semnaleaza prezenta in locatie prin excremente, cuiburi, mizerie sau urme specifice de hranire ale acestora. Statiile din plastic cu rezistenta la umezeala sunt destinate utilizari la exterior, unde se va realiza o bariera protectiva formate din statii de intoxicare umplute cu raticid. Astfel rozatoarele se hranesc cu raticid, iar tratamentul devine eficient inainte ca rozatoarele sa patrunda la interior.

Atentionari la folosirea statiei de intoxicare Mice:

Statie intoxicare Rat Plast se foloseste doar pentru scopul pentru care a fost realizata.
Statiile de intoxicare care contin raticid trebuie sa fie amplasate doar in locurile unde nu au acces copii sau animalele domestice.
Exista foi autocolante cu rol de informare, de pericol si pentru scopul pentru care aceste capcane au fost concepute, care se lipesc pe statia de intoxicare.
Pentru exterior se recomanda utilizarea de statii de intoxicare din pvc, inox sau alt material care sa reziste la frig, caldura, ploaie sau la animalele non-vizate! Acestea se pot aseza de-a lungul cladirii si se pot monta si cu dibluri pentru a putea fi fixate permanent.

Dimensiuni 29.5x14x15 cm
Material Plastic
Producator U.E.
Combate activitatea Sobolani
Modalitate de ambalare 1 Unitate

Pentru informatii suplimentare si articole de referinta vizitati pagina de Blog (click aici), Fitomag

Informații suplimentare

Producator

Protectia contra

,

Material capcana

Combate Activitateaa

,

Destinatie uz

,

Zone de utilizare

Interior

Reutilizabila

Poate fi

4 recenzii pentru Statie intoxicare Rat Plast

 1. Iancu

  Bun produs si bun pret. Livrare rapida prin Fan Courier

 2. Ionczi

  Statia este buna si usor de folosit. Am acordat doar 3 stele pentru ca data viitoare voi alege statii de plastic, pentru ca sunt mai durabile

 3. Francu

  Le folosesc in garaj si in depozitul de materiale!!

 4. Tudorache

  Dimensiune mare si usor de montat, dar pot sa fie roase de sobolani. Multumesc pentru raspunsuri si pentru livrarea rapida

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…