Terozaur XXL Transparent

0 out of 5
Reducere!

Terozaur XXL Transparent

34,87 lei 27,25 lei

In Stoc
Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Caracteristici statie de intoxicare Terozaur XXL Transparent:

Statia de intoxicare Terozaur XXL Transparent este recomandata pentru montarea in spatiile exterioare. Sunt realizate din plastic solid si se potrivesc pentru orice fel de momeli rodenticide sau capcane adezive ori mecanice. Consumul momelii amplasate in statie, poate fi verificat cu usurinta prin capacul transparent.

Mod de utilizare Terozaur XXL Transparent:

– Deschideti capacul statiei utilizand cheia din dotare;
– Introduceti in interior momeala raticida sau placa adeziva, utilizand accesoriile pe care le aveti la dispozitie;
– Inchideti capacul si fixati statia la perete sau in alte locuri frecventate de rozatoare (o puteti pozitiona si pe verticala) avand grija sa nu obstructionati gaurile de acces ale statiei.

Disponibila in doua variante de culoare: negru si gri deschis.

Statiile de intoxicare Terozaur XXL Transparent se pot utiliza cu succes in spatiile externe, cu o suprafata mare, in special in uzine, fabrici, depozite si sunt destinate unei protectii de durata mare a raticidului, pana cand rozatoarele ajung sa consume momeala raticida. Capacul transparent permite inspectia periodica a statiei pentru a vizualiza consumul momelii raticide.

Aceste statii de plastic sunt deja turnate in forma specifica si se blocheaza prin cheie. Statiile acestea sunt de mari dimensiuni si se incadreaza atat pentru controlul soarecilor cat si a sobolanilor.

In interiorul statiei de intoxicare se aseaza intre 7-10 pliculete de raticid si se pot lasa la exterior, fara pericol sa fie deteriorate de umezeala sau de alti factori externi.

Ca si asezare, statiile de intoxicare Terozaur XXL trebuie sa fie asezate fie la exterior, fie la interior in spatiile de depozitare sau de productie, la nivelul fiecarui raft sau raion, in colturile zidurilor cladirii si pe traseul unde au fost semnalate prezenta rozatoarelor, prin excremente, cuiburi, mizerie sau urme specifice de hranire ale acestora.

Statiile de intoxicare sunt destinate uzului general si asigura un loc sigur de hranire pentru rozatoare.

Pentru exterior se recomanda utilizarea de statii de intoxicare din pvc, inox sau alt material care sa reziste la frig, caldura, ploaie sau la animalele non-vizate, caini sau pisici! Acestea se pot aseza de-a lungul cladirii si se pot monta si cu dibluri pentru a putea fi fixate permanent.

Atentionari la folosirea statiei de intoxicare Terozaur XXL Transparent:

Statie intoxicare Terozaur XXL Transparent se foloseste doar pentru scopul pentru care a fost realizata.
Statiile de intoxicare care contin raticid trebuie sa fie amplasate doar in locurile unde nu au acces copii sau animalele domestice.
Exista foi autocolante cu rol de informare, de pericol si pentru scopul pentru care aceste capcane au fost concepute, care se lipesc pe statia de intoxicare.
Pentru exterior se recomanda utilizarea de statii de intoxicare din pvc, inox sau alt material care sa reziste la conditii atmosferice. Statiile din material dur protejeaza in aceeasi masura si animalele non-vizate! Acestea se pot aseza de-a lungul cladirii si se pot monta si cu dibluri pentru a putea fi fixate permanent.

Dimensiuni 325x255x155 mm
Material Plastic
Producator U.E.
Combate activitatea Sobolani
Modalitate de ambalare 1 Unitate

Pentru informatii suplimentare si articole de referinta vizitati pagina de Blog (click aici), Fitomag

Informații suplimentare

Producator

Material statie

Destinatie uz

,

Folosit pentru

,

Reutilizabila

Poate fi

Zone de utilizare

Exterior, Interior

1 recenzie pentru Terozaur XXL Transparent

  1. Ionan SRL

    foarte sigure! Iar cele transparente usureaza mult munca

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…