Pachet insecticid gel gandaci (Max Force IC 5g+Insektum gel 35g)

0 out of 5
Reducere!

Pachet insecticid gel gandaci (Max Force IC 5g+Insektum gel 35g)

96,20 lei 88,50 lei

Stoc epuizat

Produse originale - Fitomag100% Original
transport rapidLivrare Rapida
Suport

Descriere

Descriere Max Force IC gel

CARACTERISTICI INSECTICID MAX FORCE IC WHITE:

Insecticid Max Force IC White 5gr. este o momeala insecticida conditionata sub forma de gel de culoare alba. Insecticidul are la baza substanta activa imidacloprid-ul. Imidacloprid-ul este un neionicotinoid de generatia a II-a care actioneaza asupra receptorilor acetilcolinici din membrana post-sinaptica. Actiunea substantei active blocheaza functionarea centrilor nervosi ai daunatorului.

Max Force se poate aplica in orice moment al zilei, indiferent daca in incinta exista oameni sau nu, in locuri greu accesibile. Se foloseste in locatii unde nu se pot folosi insecticide lichide din motive de securitate.

Ambalat intr-o maniera care il face usor de utilizat, nereprezentand nici un risc pentru oameni sau animalele de companie isi mentine atractivitatea pana la 4 luni. Eficienta produsului se pastreaza si in conditii de temperaturi extreme si umiditate mare.

MOD DE UTILIZARE INSECTICID MAX FORCE IC WHITE 5 GR.:

Insecticidul Max Force IC Gel este formulat ca singura alternativa la insecticidele clasice, lichide, de contact, pentru combaterea principalelor specii de gandaci de casa. Dupa o monitorizare a nivelului de infestare se va trata suprafata infestata prin aplicarea metodica la distante de 1-2 m a boabelor (0.1-0.2 g) de gel Max Force IC. Se insista acolo unde gandacii se ascund cel mai bine, in zonele greu accesibile, care nu sunt expuse la lumina.

Max Force IC White are in compozitie si atractanti care vor atrage la consum gandacii de pe o raza de cativa metri. La 24 de ore dupa tratament se vor observa primii gandaci morti care, pe cat posibil, vor trebui sa fie lasati pe loc. Gandacii prin natura speciei se hranesc cu excrementele semenilor sau cu a cadavrelor celor morti. Tratamentul cu Max Force foloseste aceasta caracteristica in generarea unui efect de cascada sau de domino. Exemplarele vii sau cele tinere nascute dupa expulzarea oulalelor de catre femela-gandac contaminata cu Max Force, isi vor consuma semenii morti, in plus fata de picatura de gel si vor muri si ei in cateva zile.

Studiile efectuate au aratat ca 5 gr. de Max Force IC White, aproximativ 8 – 10 boabe de gel omoara in 48 de ore circa 200 de gandaci prin contact direct. Actiunea insecticidului dureaza inca 5-7 zile, cand un numar mare de insecte sunt ucise prin efectul cascada.

ATENTIONARI LA FOLOSIREA INSECTICIDULUI MAX FORCE IC GEL:

Insecticidul se aplica doar conform cu instructiunile producatorului.
La aplicare este necesar sa se poarte echipament complet de protectie.

Descriere Insektum gel

Caracteristici:
Insektum Gel, este un insecticid sub forma de gel cu o culoare alb-galbui, potrivit pentru combaterea gandacilor de casa. Insektum Gel are in compozitiesubstanta activa Tetrametrin 2%.

Mod de utilizare:
Insektum Gel, se aplica sub forma unor bobite mici (1-2 gr) la distante de 2-3 m, cu insistenta asupra zonelor in care gandacii se ascund, indicat in zonele ca si tevi de scurgere din baie si bucatarie, tocurile usilor si geamurilor, electroasnice etc. Insecticidul gel este usor de aplicat datorita ambalarii, astfel nu prezinta niciun risc  pentru oameni, cat nici pentru animalele de casa, efectul fiind pe durata indelungata de pana la 3-4 luni de la aplicare.

Combate:
Insektum Gel, combate principalele specii de gandaci : gandacul negru de bucatarie, gandacul mic si mare rosu-roscat.

Domenii de ultilizare:
Insektum Gel se poate aplica in diferite incinte, fara a pune in pericol sanatatea persoanelor aflate in acestea, utilizandu-se in locuri greu accesibile, contoare, doze de cabluri, transformatoare de inalta tensiune, interiorul aparatelor electrocasnice, de regula in locurile unde insecticidele lichide nu se pot utiliza din motive de securitate.

Atentie!
– A nu se lsa la indemana copiilor;
– Periculos pentru fauna acvatica;
– Toxic in caz de inhalare sau ingerare, se vor respecta normele de protectie a muncii privind regimul de manipulare si utilizare a pesticidelor;
– Se pastreaza in ambalaj la loc uscat si ferit de umiditate;
– Se evita contactul cu pielea si ochii.

INFORMATII DESPRE INSECTICIDUL MAX FORCE IC GEL:
Mod de prezentare 1 x Seringa Max Force Ic 5 g + 1 x Seringa Insektum gel 35 g
Producator Inektum Pestmaster
Producator Max Force Bayer
Combate activitatea Gandaci
Utilizare Populatie, Profesionala
Concentratie de utilizare Gata preparat
Tipuri Aplicare Tratare cu gel

Informații suplimentare

Combate Activitateaa

,

Formulare/Stare

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet insecticid gel gandaci (Max Force IC 5g+Insektum gel 35g)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *