Reducere

REDUCERE

Fitomag.ro va ofera o reducere de 7% pentru orice comanda mai mare de 2000 lei!

Aceasta reducere o sa va fie comunica in momentul in care veti fi sunati pentru confirmarea comenzii!

Pentru mai multe detalii:

Sfatul specialistului

Cu o experienta de peste 3 ani in domeniul de tratamente specializate pentru combaterea daunatorilor, dezinfectia spatiilor locuite si tratamentul diferitelor boli ale plantelor intalnite pe teritoriul tarii noastre, Fitomag S.R.L. va pune la dispozitie produse si solutii profesionale pentru tratamente in Igiena Publica si Fitosanitara.
Consultantii nostri sunt ingineri agronomi, capabili sa ofere informatii de ajutor pentru problema pe care ati intampinat-o, cautand si oferind solutii pentru a rezolva situatiile intalnite cat mai rapid si mai corect posibil, cu cele mai bune recomandari pe considerente de calitate, necesitate si pret de tratament. Totodata, care respecta conditiile de igiena sanitara si de protectie finala a utilizatorului si a celor care vor avea contact cu zonele tratatate.
Pentru informatii si articole detaliate va sugeram sa intrati si pe:
– pagina de blog 
– pagina de Facebook
Pentru achizitie sau pentru cereri de oferta va stam la dispozitie direct prin comenzi pe site-ul nostru sau prin contact direct cu un consultant Fitomag, prin urmatoarele metode de contact direct:
– e-mail: [email protected]
– tel.: 0729 872 510