Scapa rapid de gandacii de bucatarie cu Max Force IC gel

on
Categorii:Cum se utilizeaza, Max Force IC Gel

Stim cu totii ca printre cei mai cunoscuti daunatori sunt gandacii de bucatarie. Este suficienta prezenta unuia pentru a ne simti invadat spatiul, fie ca este vorba de propria locuinta, mediul in care lucram sau multe alte medii interioare cu care avem contact zilnic.

In ceea ce priveste combaterea gandacilor de bucatarie, de cativa ani de zile nu reusim cu succes sa identificam un insecticid eficient contra acestor daunatori.  Astfel, pe aceasta cale dorim sa aducem la cunostiinta o solutie sigura si eficienta in combaterea gandacilor de bucatarie si anume, insecticidul Max Force IC gel. 

Ambalare, formula, substanta activa

Insecticidul Max Force IC gel este ambalat sub forma unei seringi, tocmai pentru a oferi o aplicare cat mai usoara si prietenoasa. Desigur,  formularea acestuia de tip “gel”este o inovatie noua pe piata si conceputa in asa fel incat sa nu necesite timp de aplicare, echipamente de protectie si nici dilutii cu apa etc.  Este un insecticid gata preparat, ce are in continut substanta activa, imidacloprid.

ambalare maxforce

Producator

Cu siguranta producatorul este foarte important sa-l stim, insa avand in vedere cat de suprinzator este insecticidul, la fel si producatorul. Bayer este cel care a pus bazele acestei inovatii, bineinteles ca acesta este foarte popular in ceea ce priveste performanta produselor pe care le-a initiat pe piata si inca o data ne ofera increderea de a utiliza insecticidul Max Force IC gel.

producator Max Force IC gel bayer

Zone de utilizare

Insecticidul Max Force IC gel se utilizeaza cu precadere in interior, in incinte cu zone sensibile: birouri, locuinte, hoteluri, locuri care implica procesarea de alimente, medicamente, produse cosmetice, componente electronice, bucatarii, spitale, restaurante, magazine etc.

zone de utilizare max force

Doza de aplicare si utilizare

Aceasta doza depinde de tipul de infestare. In mod normal, infestarea poate fi medie sau puternica. Se recomanda ca gelul sa fie aplicat sub forma unui “bob de orez”, maxim 2 de 0,1 g/mp. La infestare puternica, se dubleaza cantitatea de Max Force. In ceea ce priveste utilizarea, se va efectua cu indicatie in zonele unde exista prezenta gandacilor, cu prioritate in zona tevilor de scurgere din bai sau bucatarii, sub spatele electrocasnicelor, la tocurile usilor, contoare electrice, crapaturi, podea si in locuri unde aplicarea cu inscticidele lichide este imposibila.

unde se aplica Max Force IC gel
aplicare Max Force IC gel

Rezultate

Datorita substantei active Imidacloprid, primele rezultate apar dupa 24 ore, atunci se poate observa o parte din gandacii morti, unde ar fi indicat sa fie lasati pe loc, deoarece insecticidul Max Force are rolul de a atrage acesti daunatori, ceea ce rezulta ca cei decedati, vor fi consumati de cei vii, astfel se va crea un efect de “domino”. 1 gr de insecticid a demonstrat ca poate combate pana la 200 de gandaci prin contactul direct. Tocmai in maxim 8-9 zile se va observa 100 %  eficacitatea insecticidului.

rezultate Max Force IC gel

Contraindicatii si restrictii: nu exista; (se poate utiliza chiar daca se afla in zona infestata copii mici sau animale de companie).

Cele mai importante caracteristici ce permite insecticidului sa fie prietenos cu omul, dar si cu mediul in care se aplica se datoreaza urmatoarelor aspecte: NU pateaza, NU lasa urme, NU are miros, NU este iritant si este biodegradabil.

Perioada de eficienta

Ceea ce face ca insecticidul sa aiba rezultate deosebite, este perioada de remanenta : 12-16 saptamani in care gelul isi pastreaza activitatea si atractivitatea insecticida, chiar daca temperaturile sunt foarte ridicate.

Valabilitatea: producatorul Bayer ofera valabilitate de pana la 4 ani de la data inscrisa pe ambalaj cu conditiile de a fi depozitat intr-un spatiu bine aerisit, fara raze solare.