Servisare & Reparatii

SERVISARE & REPARATII

Service echipamente dezinsectie Igeba, Tifone, Solo, Swingtec, STIHL, Volpi, service aparatura dezinsectie.

Pentru echipamentele pe care le-ati achizitionat de la noi sau de la partenerii nostri va punem la dispozitie o perioada de service in garantie de 12 luni, dar si service post garantie. Echipamentele la care putem sa garantam service si intretinere sunt produse de Igeba, Tifone, Swigtec, Vectorfog, SOLO, Volpi.

De asemenea daca doriti doar sa achizitionati piesele si sa faceti reparatia in regim propriu va punem la dispozitie documentatia necesara reparatiei – fise explodate, coduri de piese si bine inteles, indicatii.

Daca alegeti sa faceti service-ul la noi va rugam sa urmati procedura:
– anuntati / programati interventia prin trimiterea unui email cu problemele sesizate (descriere si fotografii cu detaliile defectiunii). Va rugam sa lasati in email si numarul de telefon la care va putem contacta daca avem neclaritati,
– asteptati confirmarea primirii emailului si alegerea datei interventiei. In jur de 2 – 3 ore. Tot atunci va comunicam daca consideram ca sunt necesare si piese, daca le avem in stoc sau daca trebuie comandate. Toate aceste detalii stabilesc si costul aproximativa si durata interventiei,
– dupa reparatie, se face un deviz sau o factura proforma si se stabileste ziua verificarilor si ridicarii,
– imediat ce banii sunt incasati produsul se poate ridica sau trimite prin curier.

Inainte de a primi echipamentul in service vom face o estimare de cost – manopera plus piese (daca e cazul). Pretul unei ore de lucru este 12 euro + TVA calculata la cursul BNR din ziua emiterii facturii. Se va achita un avans de 30% pentru piese daca este necesara comandarea lor.

In cazul in care nu sunteti din Brasov va putem trimite la unii din partenerii nostri din tara. Daca doriti sa ne ocupam personal puteti sa trimiteti aparatul la noi prin curierat rapid (Fan Courier) dar costurile de transport se achita separat si sunt 13 lei + TVA pe primul KG si 1 leu + TVA pe KG-le aditionale.

Va multumim!